пускам търсене в мобиле.бг 3 резултата за венто след 95-та с клима и серво
и всичките умрели от гъдел ....
Като двигатели също гледам са зле, само 1.9 ТДИ 11.2 ускорение ми хареса.
А и по Горубляне не съм виждал - защо са дефицит ми е интересно?
Защо е дефицит вентото?
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина произведените бройки са доста по-малко от голфовете, и аз като съм обикалял по къщи и обяви рядко съм срещал читаво Венто. Тук в Пловдив вчера видях в една автокъща до Метро едно, 1,9 ТДИ, добре изглеждаше колата, или поне тези неща които аз знам че трябва да гледам, само че беше без клима
иначе доста и се бях наточил

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
особенно в завои с по висока скорост
Баси като вземете да говорите така...все едно всеки ден вземате завои с висока скорост или пък определящото(да не кажа най-важното) при покупка на една кола да е това-да може да взема завоите с много,ама много висока скорост

Та такава кола като Венто ще бъде купено от човек на който и през ума му няма да мине дали може да взема завоите с висока скорост(примерно мен абсолютно не ме интересува).
Та в България масово се продават колите от които немеца(италианеца,австриеца) се отърва(вълната на Кадетите и Голф 2,след това на Ауди80(Б3),на Вектрите(Б2) и в по-късен етап на Голф 3) та просто вълната(заливане на пазара) на Венто не е дошла.
Причините са няколко и комплексни 1.германците си ги ценят и си ги въртят м/у тях си(говорим за Венто 93-94г.) и много малко, главно калпави екземпляри идват в България(за жалост)2.Екземплярите(читавите) от 95-96 никой немец не е луд да ги продава,а и да се реши такава кола в България ще е непродаваема.3.Дори вече в България който е взел читаво Венто трудно се разделя с него.
Примерно аз съм семеен и ако реша да го продавам просто не виждам с какво да го заменя(то се заменя ама трябва да скоча над 12 000 лв)
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:доста може да се поспори дали вентото е по стабилно от голфа на пътя -особенно в завои с по висока скоростlyubobg написа: и е по-стабилен
Доколкото знам кола с багажник е първо по тежка, второ центъра на тежестта е по добре разпределен, отделно при страничен вятър се клати по малко понеже има по добра аеродинамика.
Рени беше супер лека - 820кг и като се разминавах с тирове и цялата кола се мърдапе

После с голфи това се подобри, обаче задуха ли страничен вятър и почва да ме кара да се чувствам дискомфортно.. та затова почнах да се замислям за Венто, ама като гледам колко е зле положението, ще си карам голфи

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”