1,9TDI написа:Съгласен съм с това, че ксенона не е подходящ за рефлекторен фар поради причината, че светлината се пръска много повече от колкото тази на лупата. Според мен лично мое мнение, ако светлината на ксенона е по-топла няма да създава такова неприятно усещане на отсрещния шофьор.
Към колегата slimmer как ще коментираш тази снимка взета от една тема на колега във форума за което му се извинявам, че я използвам.
Снимката не е особено показателна, защото през деня все тая. През нощта е по-важно как изглежда. Погледни снимката, която стефанчо е публикувал преди 2 страници на сребристия голф...
Пак казвам - за H7/H1 с качествени крушки - иди-дойди, ама H4, особено с некачествени... май все ще има отблясъци (един мой колега го беше тествал ДОСТА с фарове от Golf 2, след това си сложи лупи... след него и аз).
А относно по-топлата светлина...

Виж Brightness rating. Колкото по-топла, толкова по-ярка с изключение на 3000К (които ги постигат с филтри, т.е. намалят интензитета, т.е. безсмислена работа). Точно заради тази диаграма няма смисъл да се монтира ксенон <4300К и >6000K (и заради това големите производители не го предлагат). Колкото по-ярка е светлината, толкова повече отблясъци и съответно дразнене. Отделно е това, че синкавите ксенони са наистина дразнещи, аз затова си им викам "дискотечни".