Здравейте колеги моля за съвет,при покупката на:
VW Passat - комби 2001-2003г. 1.9tdi B5,131кс 6 скорости или Vw Passat 1.9tdi 4MOTION B5,131кс 6 скорости
Препоръчаха ми го като много здрав и надежден и икономичен автомобил,плюсове и монуси на модела,колко грубо е поддръжката,(до сега съм карал само бензинова кола)с какво трябва да внимавам най-много,и какви са най-честите измами на търговците,и как да разпозная добър дизел(който да откарам в сервиз за пълен преглед)имам предвид не всяка кола която ми хареса на външен вид.
Предварително благодаря.
Съвет при избор на кола VW Passat 1.9tdi
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвет при избор на кола VW Passat 1.9tdi
Има информация за пасата и за 1.9пд из целия форум, потърси.
Като за начало това ще ти е полезно - viewtopic.php?f=6&t=38785
Като за начало това ще ти е полезно - viewtopic.php?f=6&t=38785
Re: Съвет при избор на кола VW Passat 1.9tdi
cappy56 написа:Здравейте колеги моля за съвет,при покупката на:
VW Passat - комби 2001-2003г. 1.9tdi B5,131кс 6 скорости или Vw Passat 1.9tdi 4MOTION B5,131кс 6 скорости
Препоръчаха ми го като много здрав и надежден и икономичен автомобил,плюсове и монуси на модела,колко грубо е поддръжката,(до сега съм карал само бензинова кола)с какво трябва да внимавам най-много,и какви са най-честите измами на търговците,и как да разпозная добър дизел(който да откарам в сервиз за пълен преглед)имам предвид не всяка кола която ми хареса на външен вид.
Предварително благодаря.
Здрав и надежден е ако предишните собственици ги е било грижа за колата. В противен случай може да ти почерни живота откъм разходи.
Като цяло не е като да поддържаш обикновенна бензинова кола, иска си повече пари за поддръжка. Има доста писано за този модел/двигател във форума.