Педала на съединителя пропадна. Б4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Педала на съединителя пропадна. Б4
Педала на съединителя ми пропадна.Успях де се прибера, ама ми развали плановете за утре. Помпа или нещо др. ?
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Педала на съединителя пропадна.
щом е Б4 не е с помпа,а е с автоматично жило.Този тип жила имат нещо като тричотка и са много проблемни,най-вероятно е от него.Аз на моя Г2 бях с такова жило и доста циркове имаше с това жило.Успех и да се надяваме,че е от жилото,а не нещо по-гадно.Пиши за резултати.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Педала на съединителя пропадна.
nebeto написа:щом е Б4 не е с помпа,а е с автоматично жило.Този тип жила имат нещо като тричотка и са много проблемни,най-вероятно е от него.Аз на моя Г2 бях с такова жило и доста циркове имаше с това жило.Успех и да се надяваме,че е от жилото,а не нещо по-гадно.Пиши за резултати.
Нищо подобно няма на Б4 ...Колега , това не е Голф...Какви жила на съединителя...като си е с помпа? По скоро от помпата е проблема, и то след като й изтърват гумичките или протече ..
- swir4o
- Автомобил: VW Passat Variant Pacific
- Двигател: 1.8 ADZ
Re: Педала на съединителя пропадна. Б4
Помпите са две- една на педала и една на скоростната кутия. Дано улучиш правилната при ремонта. 

- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
И двамата сте прави, но единият греши!
Може да е с жило, може да е и с помпи - Божа работа. Щом е пропаднало и все пак се е прибрал, си мисля, че е с помпи. За тях има изписано много, но ... си трябва и търсачка. Виж това и разгледай дали около долната помпа (ако си с помпи) няма омасляване. Ако е от горната - около педалите в купето трябва да има мазничко, но може и да няма. Намалява ли нивото на спирачната течност?

-
- Автомобил:
- Двигател:
За мое най-голямо съжаление се оказаха и двете помпи.180лв като за майстора не остана почти нищо щото сме авери.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
sniper79 написа:За мое най-голямо съжаление се оказаха и двете помпи.180лв като за майстора не остана почти нищо щото сме авери.
Е , как пък двете , малко съмнително е все пак , явно майсторчето е искало да се застрахова

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми как?Явно едната е текла,а др вместо да дава налягане правеше вакум.