Утайник на парното Поло 98г
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Утайник на парното Поло 98г
Колеги извинявам се, ако темата я има или много е говорено по нея, но нещо не можах да се оправя с търсачката. Проблема ми е че ми счупиха едното ребро на решетката на парното на централната конзола и парчето е паднало вътре. Искам да да го изкарам и да го залепя, че стои много грозно. На морга ще ме накарат да си купя цялата конзола, което според мен няма смисъл само за една решетка. благодаря предварително и много безаварийни километри!!!! 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: Утайник на парното Поло 98г
и аз съм същия само където аз изтървах една видия вътре и сега като въртя клапите за духане на прозореца ,краката или челно се чува как тази видия се разхожда вътре и се изнервям вече, а табло заради една видия няма да смъкна !
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
метални работи може да извадите с едни дълги пружини с магнитче на края(има ги по левчетата с оранжева дръжка)аз не металните само разглобяване
То се е видяло че ще е разглобяване, но искам да ме насочите кое се сваля, за да не смъкна цялото табло и да счупя нещо. Не знам централната конзола как е хваната, ако е на щипки къде са те и как да я махна без да ги счупя, защото после още повече ще ме е яд ако ми дрънчи на ниски обороти.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Централната конзола е с две види под средните духалки и две види отдолу като махнеш барчето а също управлението на парното се държи на нея четири види и ключетата за ел стъклата още две види за да я извадиш първо махаш духалките отвиваш видите махаш копчетата за нагреватела и аварийните и АВс-а ако имаш след това касетофона като махнеш панела които е на врътките отвиваш четирите види държащи парното тогава се виждат и тези за стъклата отвиваш ги махаш копчетата за управлението им запалката и пепелника после барчето под кожуха на ск лост две гаики за 10ключе и видата насреща в ниското после отдолу близо до парното с къса отверка отвиваш двете долни види ако не са счупени преди теб и чак тогава махаш централната конзола
много ти благодаря колега за подробното обяснение, ще трябва като ми остане малко време да се заема да го направя че много ме дразни така. Поздрави!!!

- rapo_vd
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2002
И мойте ребра бяха паднали, изкарах ги като затворих другите духалки и пуснах парното на 4
и те изхвърчаха.