Пасат B3 странно виене
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Re: Пасат B3 странно виене
Колега,а предните лагери смени ли ги?Защото аз бях така само,че с десния,на ляв завой имах чуството,че ще ме изпревари дясното колело.
Не си разгледал цялата тема
Сменено е всичко предполагаемо. Аз мойте лагери много често ги проверявам. Риташ или натискаш джантата , хлопа ли .. или се натяга или сменя..
Всичко което съм написал сам го изпитал на свой гръб и затова споделям какво може да бъде. Тоя пасат се оказа лош

Сменено е всичко предполагаемо. Аз мойте лагери много често ги проверявам. Риташ или натискаш джантата , хлопа ли .. или се натяга или сменя..

Всичко което съм написал сам го изпитал на свой гръб и затова споделям какво може да бъде. Тоя пасат се оказа лош

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivchoto написа:Колега,а предните лагери смени ли ги?Защото аз бях така само,че с десния,на ляв завой имах чуството,че ще ме изпревари дясното колело.
Здравей, колега. Само на предното дясно колело не съм сменил лагера, но драма майстора вече ме уверяват, че не е от него...Аз все си мисля, че той остана...Като завия наляво и шумът изчезва - ръзсъждавам, че при ляв завой предното дясно колело понася по голяма тежест и хлабината на лагера се обира, и той спира да шуми...Не знам логиката ми правилна ли е?
antonco написа:Може да погледнеш маншона на карето, ако е пукнато може да са влезнали боклуци вътре и да ти разкатава играта, знам ли и аз вече кво може да бъде
Колега аз за каре съм си мислил, но всеки ми казва, че шума на карето е друг и не съм ги оглеждал обстойно. Ти си вторият от снощи насам , който ми казва, че може да е каре. Карето може ли да шуми така?
antonco написа:Риташ или натискаш джантата , хлопа ли .. или се натяга или сменя..![]()
Тя моята си хлопа защото тампоните на макферсоните и от двете страни са отишли

nobreak написа:Тя моята си хлопа защото тампоните на макферсоните и от двете страни са отишли
Това е друга бира значи.
nobreak написа:Колега аз за каре съм си мислил, но всеки ми казва, че шума на карето е друг и не съм ги оглеждал обстойно. Ти си вторият от снощи насам , който ми казва, че може да е каре. Карето може ли да шуми така?
Каре ако си отива се чува в повечето случаи при пълно навит волан в една от двете посоки. Но на прав път ако е влязло нещо вътре да речем камъчета и вътре става като шмиргел. Сигурно си ползвал шмиргел знаеш кво става между сплъстен пясък и метал..

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последни новини колеги...занесох я сега на трети майстор и той твърди, че е от преден десен лагер/само този не беше сменян/. След обяд като го смени ще имам други новини. Аман от майстори тук в Силистра... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги оказа се от предния десен лагер - единствения, който не бяха ми сменили. Предните техници са въртели гумите на ръка и не са чули шума, който се появяваше след 50 км./ч. Този последния вдигна колата и я развъртя на скорост и шумът излезе. Сялата процедура ми излезе 194 лв. - смяна на всичките лагери на главините, но поне съм с нови лагери
Новите гуми и така трябваше да ги купя - тях не ги слагам още 200 лв.
Благодаря на всички ви за отделеното време да ми помогнете.
Поздрави на всички.

Поздрави на всички.