намислил съм да си взема сеат варио 2001г. - по-точно този екземпляр http://www.mobile.bg/11319104918192099
Имам няколко въпроса:
1. като цяло колата страда ли от т.нар. детски болести - някакви серийни дефекти
2. дисплея на таблото за климатроника и радиото дефектира ли често?
3. чести за нея лесно ли се намират - имам предвид едрогабаритни - калници, капаци и по специално заден, че не съм виждал много по улиците?
Благодаря предварително на отзовалите се
ти се обади нещо, ще трябва да го взимаш все ново. Общо взето колата като цяло двигател скорости и ходова част са задоволително здрави, и стават от стандартният модел но комбито е по рядко и има козметични разлики като фарове задна врата и стъкла отзад. дано да сам ти помогнал, това е което се сещам ей така както си лежа, но както си решиш, късмет.

.Дръжките за отваряне на вратите са от мн.чуплива пластмаса.А са си пари.Някъде из форумите продаваха алуминиеви отливки за по 30-40лв-бр.Тапицерията на вратите се отлепва-задлжително и е супер дразнещо.Не е удобно регулирането на парното,климатика,избирането на режими на музиката.Въобще целия централен панел малко неудобен-но се свиква.Прегледай всичките му копчета дали работят и включват каквото трябва.Дисплея в студа миналата зима взе да си губи цифрите.Сигурно има и още кусури,но не се сещам сега за тях.Но като затвориш едното око:си е много добра колица с малък бюджет за поддръжка.
Иначе кола като кола,ако ти хареса като я видиш значи е твоята,за части и поддръжка едва ли ще се различава от всеки друг сеат независимо от модификацият на купето !
но това, че се сменят толкова често не е вярно.