System Inspection
- Like a bLizZaRd
- Автомобил:
- Двигател:
System Inspection
Не намерих подобна тема за това правя нова.Имам следният въпрос.От 2-3 дни при завъртане на ключа на контакт и палене съответно на мястото на моментните изминати километри се изписва System Inspect. след 1-2 мин. изчезва и километрите си се връщат.Та до сега не ми се беше появявало това колата дори беше чистена от грешки преди няма и месец.Искам да знам това нормално ли е да няма някакъв проблем.Колата е Golf 4 / 1,6 / 98 ако е от значение е с газов инжекцион.Ще съм благодарен ако някой сподели информация.Мерси 
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: System Inspection
Не си намерил, щото не ти пише това... иначе:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=66069&hilit=%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=66069&hilit=%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F
- Lafferty
- Автомобил:
- Двигател:
Как да занулим Oil Service и Inspection Service на Golf IV:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----
- Like a bLizZaRd
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги извинявам се да объркал съм надписа service system да са е*а в бавни.Мерси то маслото е сменяно преди 3 месеца така че няма проблеми
.
.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”