VW Jetta 1.8 мени обороти при студен двигател

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
taigur
Автомобил: VW JETTA
Двигател: GX 1986

VW Jetta 1.8 мени обороти при студен двигател

Мнениеот taigur » Чет 01 дек 2011 1:09

нов сам в форума но от 3 дена чета темите и не намерих такава която да отговаря на моя проблем а именно имам jetta 1.8 пълна инжекция 90hp с газова уредба при палене на бензин (студен двигател) първите 30 -40 сек. мени оборотите после стабилизира и на бензин няма проблем но превключа ли на газ пак почва да ги мени и да гасне ако не се подава газ като загрее колата всичко се оправя . Начи колата мени обороти на студен двигател горе долу от 5-6 години обаче допреди половин година никога не е гаснала :banghead:

Потребителски аватар
xaxo666
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Jetta 1.8 мени обороти при студен двигател

Мнениеот xaxo666 » Чет 01 дек 2011 18:42

Ако не си сменял платна на изпарителя и всички О пръстени вътре може да започнеш с това.При мен почи 5 години си палех на газ.(1.8ми),и държеше обороти но миналата зима взе да не държи като е студена и след обслужване на изпарителя всичко е нормално.Пробваи да превключиш на газ когато колата вече е загряла след като се е стоплил изпарителя ако не изгасва и не мени обороти би трябвало да е от изпарителя!

Потребителски аватар
taigur
Автомобил: VW JETTA
Двигател: GX 1986

Re: VW Jetta 1.8 мени обороти при студен двигател

Мнениеот taigur » Нед 04 дек 2011 18:39

колата не мени оборотите само на газ а и на бензин вече доста време (10 -15 мин)преди да загрее хубаво

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”