Влезна ми една едра муха в главата да си запуша мигачите в бронята и да сложа диодни светлини в решетката. Ето за какво иде реч
Някой правил ли го е и ако може малко повече информация за манипулацията?
Въпросите ми са предружени със снимков материал.
Започвам от " краката за главата "
Запушването на дупките за мигачите ще може ли да стане нещо като заварка.. Със поялник да разтопя между двете парчета пластмаса ? Здраво ли ще бъде , после да се китне и боядиса. Съмняваме че ще се напука. Ако може някакво предложение за това. Ето снимка ->
Продължаваме нататък.
Самите диодни светли(въобще ако са такива) да ме посъветвате къде мога да намеря такива. Примерно колегите от Пловдив дали не са виждали в магазин ВИКИВАТ такива или някаде другаде?
Ако ще се прави homemade мога да взема някви диодчета и да си ги навържа аз, трябва да се търсят оранжеви и някакви съпротивление които да дават повече сила на светлината за да може да се вижда. И за там ще ми трябва помощ.
Или каквито и да било препоръки.
Другото е буксата предполагам се маха и се навързват кабелите съмостоятелно?
Гледам от една снимката решетката няма нужда да се дупчи, само лайстната на която ще се монтират диодите. Дали е така всъщност ? Ето снимка
Другото което ми хрумва е да не запълвам мигача защотото стъклата са ми кристални и да направя там да свети постоянно , примерно като дневни светлини или нещо такова , Вие как мислите ?
Идеята ми допадна и става доволно , стига да има ефект през ноща.
Очаквам вашите мнение и предложения.