Намерих POLO 6N2 GTI 125HP limited edition с кожения салон и всички екстри в идеален външен вид цената е 5500лв но няма регистрация еко такси застраховка и т.н. А аз имам малкия дизелов звяр 1.4 TDI PD по която вече съм хвърлим много труд зада стане това което е. Дали моята ще мога да я продам за 4500-5000 и да инвестирам още поне 2000 за да закупя другата и да се започва по нея или въобще да не се занимавам?
POLO 6N2 GTI - Заслужава ли си?
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
POLO 6N2 GTI - Заслужава ли си?
Здравейте колеги имам голяма дилема 
Намерих POLO 6N2 GTI 125HP limited edition с кожения салон и всички екстри в идеален външен вид цената е 5500лв но няма регистрация еко такси застраховка и т.н. А аз имам малкия дизелов звяр 1.4 TDI PD по която вече съм хвърлим много труд зада стане това което е. Дали моята ще мога да я продам за 4500-5000 и да инвестирам още поне 2000 за да закупя другата и да се започва по нея или въобще да не се занимавам?
Последна промяна от Bobi_S13 на Вто 06 дек 2011 9:05, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие!
Причина: редактирано заглавие!
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заслужава ли си?
Еми ако си мераклия си заслужава, ама от 1.4 дизел на 1.6 16В бензин ще ти се види зор
все пак кефа цена няма!
- ilianmilenin
- Автомобил:
- Двигател:
1.4 ТДИ ЗА 1.6 БЕНЗИН ?КОЛЕГА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ КОЛАТА Е ДОБРЕ.
Колега BLADE8209, ти си маниак, не се замисляй а сменяй TDI-то за този GTI limited edition, мисля, че това, което трябва да надделее е салонa и перфектния външен вид
Успех!
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Re: POLO 6N2 GTI - Заслужава ли си?
Ако бях на твое място се метах веднага у кериза. Сега си бия главата, че преди време не послушах брадчеда и не си купих такава машинка, а ми беше изпаднала

- BLADE8209
Да колеги и аз така мисля но малкия проблем е че не са ми давали заплата около 4 месеца и няма как да купя GTI-то без да продам моята, а от моята искам да сваля окачването и да го сложа на GTI-то. Но да се надяваме че по коледа стават чудеса 
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
BLADE8209 написа:Да колеги и аз така мисля но малкия проблем е че не са ми давали заплата около 4 месеца и няма как да купя GTI-то без да продам моята, а от моята искам да сваля окачването и да го сложа на GTI-то. Но да се надяваме че по коледа стават чудеса
Гадна работа,колега.
Дано по коледа наистина да стане някакво чудо,че то така за къде сме?!
Поздрави!
(И между другото и аз подкрепям change за GTi
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Това да не е една GTI в Дупница?
Ако е тази , хубаво си помисли....
И аз подкрепям за GTI! Ако е запазена бих бил щастлив да имам такава кола.
А части ? Предвид колко е популярна....
- BLADE8209
freestyler911 написа:Това да не е една GTI в Дупница?
Ами да от Дупница е но я продават някакви Перничани май. А колкото за части по скоро екстериора се намира по трудно май
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
колега взимаи то това са си още 30-40 коня над твоето а и си е бензинка все пак
а не са ли му малко множко тука гледах доколкото си спомням за 5000-5500 лв поло 190 к.с ( е то ако не са му плащани такси и тем подобни то подобре да си го вкараш от някаде (аз лично така бих направил ) и ще ти излезне по малко пари и ще можеш да си влезнеш в бюджета
и успех и аз съм твърдо за GTI-я 
- BLADE8209
p3p1to написа:колега взимаи то това са си още 30-40 коня над твоето а и си е бензинка все пака не са ли му малко множко тука гледах доколкото си спомням за 5000-5500 лв поло 190 к.с ( е то ако не са му плащани такси и тем подобни то подобре да си го вкараш от някаде (аз лично така бих направил ) и ще ти излезне по малко пари и ще можеш да си влезнеш в бюджета
и успех и аз съм твърдо за GTI-я
Какво е това POLO 190к.с. Иначе съм си дал заявка на едни познати ако видят такова по Италия да го товарят за натук но точно тоя модел с кожите. Иначе моето в момента е около 100к.с. но как ще е разхода на бензина с моето каране
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
е да и аз неможах да повярвам на учите си
но да толкова беше то само въздушния му филтър беше метър на метър
и второ(отностно разхода) зависи колко ти е тежък кракът ( аз съм фен на колите които като им кажат аиде и те да ти казват аиде а не немоаа 
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
взимай ГТИ-то колега..нямат база за сравнение.
УСПЕХ
УСПЕХ- Pathfinder
- Автомобил:
- Двигател:
Браво, на добра находка си попаднал....но вероятно в момента си с малко разходи по дизелака (данък,ГО,гориво и т.н.), нали се сещаш, че тея коне искат да ПАПАТ за да ВЪРВЯТ(и си в по-голямата графа за даници и т.н.) аз съм с 1.4 16V - 100те катъра, поддръжката на моя мотор е малко по скъпа,(като наскоро разбрах че нямам гарнитура на капака на двг, а се сменя целия капак-ок. 400 лв. и се уплътнява със силикон),а и успех с евентуалната продажба - тея 5хилки дет ги искаш за твойто...
, поддържал си си Полото, сега на друго, пак от нулата...аз не бих...успех с решението 
, поддържал си си Полото, сега на друго, пак от нулата...аз не бих...успех с решението 
- BLADE8209
Поотказах се за покупката на това
но аъм си дал заявка за такова GTI ако изпадне на изгодни пари.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”