Бюджетът : макс 500 лв домашно кино ( насочил съм се към това , понеже ми се вписва в бъдещия вид на стаята , допадат ми тея с вертикалните колони http://technomarket.bg/products/0902815 ... c-pt850e-k , дори мисля да е Панасоник , надолу ще споделя защо) , та мисълта ми е , че бих искал да избера най-добрите продукти в тоя ценови клас.
Телевизор - 1000+ евентуално , в темата , на коята съм постнал линка , се коментираше най-вече Панасоник ,
мисля , че в този случай си остава плюса , че компонентите ще бъдат от една марка , лошото в моя случай е , че не мисля , че ще успея да дам 1300+ лева , та избора малко се свива до 1000 - макс 1100.Ще се ползва за : Булсатком , мераклия съм за блурей от по 20-30ГБ филми с Ейч Ди качество

Стаята не съм я мерил , но ми прилича на 5/4, като ТВ-то ще е разсположено на късата страна , а хората съответно на дългите , като разстоянието ще е 3-4м. най-вероятно.
Под необразовани въпроси имах предвид , това , че искам всички звуци да минават през домашното кино т.е. от телевизор , комп и ПС 3-ката.
Моля обяснете кое как ще се свърже и какво трябва да имат компонентите , визирам ТВ-то и домашното кино , че да се свърже всичко едно с друго.