вече съм набавил рекаро от едишън сега малко зимни гуми с джанти ама се търсят подходящи 9ки

rabotnika написа:колата продължава да се развива и ако имам късмет тая година на ФЕСТА с нея че миналата го изпуснахс 4ката а с ралито скоро няма да има развитие сериозно![]()
вече съм набавил рекаро от едишън сега малко зимни гуми с джанти ама се търсят подходящи 9ки
pe6kata написа:rabotnika написа:колата продължава да се развива и ако имам късмет тая година на ФЕСТА с нея че миналата го изпуснахс 4ката а с ралито скоро няма да има развитие сериозно![]()
това ли е мотора който качваш на ралито, и ако е така, тук какъв мотор ще сложиж, макар че ако не е вр6 въобще не ме интересува какъв ще е честно казано
rabotnika написа:Търсят се джанти BBS RS 16/8J предни и 9J за отзад идеи нещо?
Огито Ангелов написа:rabotnika написа:Търсят се джанти BBS RS 16/8J предни и 9J за отзад идеи нещо?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2&t=271815
Ето нещо, което би могло да ти свърши работа, ама цената е да си е...
G60 написа:Цената за джанти от такъв сорт си е много прилична даже,друг въпрос е ,че не всеки е склонен да даде толкова пари за джанти
G60 написа:Цената за джанти от такъв сорт си е много прилична даже,друг въпрос е ,че не всеки е склонен да даде толкова пари за джанти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта