компютърни архитектури - курсова работа. моя ви за помощ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Re: компютърни архитектури - курсова работа. моя ви за помощ

Мнениеот achodemo » Вто 06 дек 2011 21:58

DimitarBT написа:нямах предвид това...спор няма че повечето университети и повечето студенти са така.мисълта ми беше друга..но както и да де.да не спамим темата.иначе веднага скачате и налитате с коментари.пак ще кажа...това е то българина. :олелеее

Коментарите са уместни мисля , а и виждам ,че още не се е намесил някой докторант по спец. КСТ ,веднага има думата. А и темата е оффтопик все пак .

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Вто 06 дек 2011 22:05

joromnt написа:
DimitarBT написа:айде престанете бе хора.човека моли за помощ.трябва ли задължително да го забиете в дън земя.тва е то българина... :не:

Ти като си толкова съпричастен, що не направиш една курсова работа и не я пратиш на човек ей така да я предаде все едно той я е правил....
Колега achodemo по тая система едни колежки от ТУ-Габрово се чудеха в четвърти курс как се отбелязва резистор и кондензатор, и кое от двете кое е. А бяхме специалност Електроника.... Така че историята помни много случай...

познати са ми тези колежки , и в моят курс завършиха същите , само че направление ХПТ . Трудно се раличава болт от винт все пак mhihi

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Вто 06 дек 2011 22:09

ILIO написа:
batmartolaneca написа:...Приятелката ми има да прави курсова работа за ВУЗ-а, но си няма и хабер от компютри...

да е записала нещо от което си има хабер или да заляга и да учи :x

Не мога да разбера жена , която се опитва да става инженер или шофьор ... ОПС-С-С
scare :mrgreen: .

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Вто 06 дек 2011 23:49

Не,че нещо,ама повечето теми ги има в помагало,реферати и там другите подобни,да дърпа смело и така,ако и това не може,сложно,работата става дебела :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 07 дек 2011 11:35

batmartolaneca написа: просто във ВУЗ-а не им преподават както трябва и тя не може да се справи!

Работата на вуза не е да предаде материал - тва не е училище, дето ти изпяват урока по история и на следващия път ти трябва да може да го предадеш малко или много в същите краски.

Смисълът на университета (поне тези специалности) е да те запознае с дадена материя и да те научи да подходиш систематично към даден проблем, използвайки прийоми от показаното, за да го решиш. А не да ти даде "рецепта за всичко". И което не е преподадено, него не го знаем. Няма такъв филм.

Като гледам какви са темите, на които трябва да се пише maikomila мен би ме било срам за нещо, за което има тонове инфо в нета, да чакам наготово. Да не говорим, че така зададени теми нямат никаква академична или научна стойност, защото само с копи/пейст могат да бъдат сглобени от нета. Няма комплексен проблем за решаване, няма нужда за влагане на мисъл. :banghead: Копи - пейст. Тва е.

Не може да ме убедиш, че с това твоето девойче не може да се справи. Сяда, чета, запознава се кое какво е, и пейства. За собствено писане тука няма смисъл да говорим. Максимум собствена мисъл за структурата на "творбата". Обаче иска постоянство и не търпи мързел.
Успех!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 07 дек 2011 13:05

viewtopic.php?f=60&t=20255 7 мото мнение ти върши работа за въпроси 10 11 само че е аутдейтет с 7-8 години

боже по тия въпроси може да се напише супер много само от обща култура ...иначе за 85% от въпростие ти върши работа това

http://www.quepublishing.com/store/prod ... 0789747103

понеже 20 едишън е ново търси из нета в пдф има 19, 18 ти вършат работа ;)

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Сря 07 дек 2011 13:20

Използвай Г-У-Г-А-Л-А човече. :063: scare maikomila който до сега не е ползвал http://www.google.bg/ е много назад в времето

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 08 дек 2011 15:24

Само да кажа, аз като завършвах физика си намирах нещата от гугъл и wikipedia.
Лошото беше, че като учех, нета в благоевград се разпространяваше на ебаси парите и само на една квартира съм имал, за 3 месеца. Тичах по интернет клубовете с флашка всеки път...
Пак напомням - физика. Там материал има отвратително малко, сравнен с твоите неща.
И ПАК сам съм се оправял, намирал, превеждал от английски.
Това беше в периода 2002-2006.
Сега, е*емти колко години в бъдещето, ако се оплачеш, че не можеш да си намериш литература ще ти се изсмея с най-гръмогласния смях, на който съм способен, в лицето.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 09 дек 2011 7:47

Крайния срок свърши, който помогнал помогнал, за какво трябва да се дървите вече. Голяма работа че Иво завършил физика с материали от нета в клубове по македонията scare за какво я учи физиката изобщо!?
Я съм завръшил ШМИЦИ mhihi когато най- модерната джаджа за лична употреба беше уолкмен доста рядко срещан :drunk

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пет 09 дек 2011 23:59

К.Одаджийски написа:Крайния срок свърши, който помогнал помогнал, за какво трябва да се дървите вече. Голяма работа че Иво завършил физика с материали от нета в клубове по македонията scare за какво я учи физиката изобщо!?
Я съм завръшил ШМИЦИ mhihi когато най- модерната джаджа за лична употреба беше уолкмен доста рядко срещан :drunk

Така си е, трЕбе да се върне задължителната военна служба... mhihi

ПП.
И аз имах уолкмен, и аз бЕх пич...
лошото при мен беше, че падаха батериите за 30 минути, и после беше Лепа Брена звука :shock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”