пп. не знаех къде да постна темата за това я сложих тук, ако не е подходяща за този раздел се извинявам
гуми Federal - мнения
- Superleggera
- Автомобил: Seat Ibiza Fr
- Двигател: BLT 2006
гуми Federal - мнения
Колеги какво мислите за гумите Federal, защото се чудя дали да си купувам такива и искам да чуя няколко мнения за тях 
пп. не знаех къде да постна темата за това я сложих тук, ако не е подходяща за този раздел се извинявам
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: гуми Federal - мнения
Има тема за гуми... летни, зимни и тн.
Карал съм с такива лятото и като цяло съм доволен. На сухо са прекрасни, на мокро не толкова. Не са шумни.
За 2 години и около 20к км съм доволен. Сигурен съм, че и другото лято ще се ползват.
Карал съм с такива лятото и като цяло съм доволен. На сухо са прекрасни, на мокро не толкова. Не са шумни.
За 2 години и около 20к км съм доволен. Сигурен съм, че и другото лято ще се ползват.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Лятото на 2011 си закупих такива за старицата от гаража. Държат се доста добре и нямам оплаквания от тях, но като каучук, борд и изработка като цяло са една идея под Максис MA-Z1, които за мен са гуми с много добро качество/цена (търкалям такива вече 3 сезона, купувани нови и съм изключително доволен от тях). Състоянието на каучука на вторите е все още много добро, което ме учудва за такъв клас гума.
- Superleggera
- Автомобил: Seat Ibiza Fr
- Двигател: BLT 2006
благодаря колеги, явно ще се насоча към тях...ако още някой има впечатления за тази марка моля да сподели 

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теми за гуми да искаш.
Защо е нужна още една?
Или да си пускаме тема за всяка марка, модел, цолаж, размер ...
Защо е нужна още една?
Или да си пускаме тема за всяка марка, модел, цолаж, размер ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”