Това ми поднесе дядо коледа днес, паркирам колата в кв света троица до градинката, имах работа за около 30мин, връщам се и заварвам колата си в това положение, някакъв идиот ми ударил колата и избягал като мишка!
Щетите са смачкана задна лява врата, охлузвания по шофьорската и чукнато огледало, и ожулена вежда на заден калник, какво е състоянието по пластмасовата вежда ще се види чак като се демонтира веждата!
Подарък за коледа или паркинг щета от неизвестен!!!!!
- sando_jilata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подарък за коледа!
Е много гадно на никой не го пожелавам.Явно не си бил в сипсъка на Дядо Коледа със добрите деца.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Подарък за коледа или паркинг щета от неизвестен!!!!!
Е не.....
Бяло е било нещастието, драло е високо. Маршрутка, зареждач...какъв тип е улицата?
Някой нещо да поразпиташ, камери?

Бяло е било нещастието, драло е високо. Маршрутка, зареждач...какъв тип е улицата?
Някой нещо да поразпиташ, камери?

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Каското ще ти го покрие. Надявам се да имаш.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
bobocamaro написа:Е не.....![]()
![]()
Някой нещо да поразпиташ, камери?![]()
Високо е, че и колата е ниска, улицата е някаква междинка най вероятно без именна между блоковете, няма камери гледах, разпитвах и естествено никой нищо не е видял, огледах паркингите наоколо, по обиколих малко из квартала но не видях нищо!!!!!
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма страшно, така като гледам не е нищо сериозно.Една боя и е като нова.Единственото кофти е, чувството да си видиш така колата, пък и този дето я е ударл да е избягал.Знам колко е гадно, случвало ми се е и то със доста по-големи щети.
Когато ми се случи на мен,удара е бил доста сериозен и имаше доста части от колата на извършителя.Скъсах се да обикалям тогава да търся колата и нищо не открих
Когато ми се случи на мен,удара е бил доста сериозен и имаше доста части от колата на извършителя.Скъсах се да обикалям тогава да търся колата и нищо не открих
- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
koziak написа:Няма страшно, така като гледам не е нищо сериозно.Една боя и е като нова.Единственото кофти е, чувството да си видиш така колата, пък и този дето я е ударл да е избягал.Знам колко е гадно, случвало ми се е и то със доста по-големи щети.
Колега, чувството е отвратително, беше си идеална като от списание, даже като ходя на мивка или спря някъде хората се кефят и казват, колко запазен, изпънат, лачен голф, някой е завидял колега с мръсно око е погледнал, да му се връща на копелето и копелдачката, тъпите идиоти трябва да знят, че една кола за да изглежда безупречно, това струва пари и нерви и много внимание, нищо не поднесено на тепсия!
Трябва да сменя задна врата, нова боя на цялата страница, но така като гледам ще трябва и дяната страница да пръсна, от предни врати до заден калник!!!!!
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много добре знам колко гадно е чувството.Ама в крайна сметка няма каво да се нервираш, така или иначе неможеш да промениш нещата.А пък колата ще я оправиш и пак ще е лачен голфа.
Задната врата, така като я гледам е само хлътнала и може да не се сменя, това лесно се оправя.А пък от дясната страна какво и е, тоя и от другата страна ли те е ударил?
Задната врата, така като я гледам е само хлътнала и може да не се сменя, това лесно се оправя.А пък от дясната страна какво и е, тоя и от другата страна ли те е ударил?
- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
Във всички случаи ще има разлика в цвета и мисля, че ще е грозно, виждал съм такива коли!
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма такова нещо.Правил съм такива работи по мойта и въобще не си личи.Само ти трябва свестен майстор.Ако нямаш такъв, мога да те насоча към едни от които съм доволен.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Белобрадия старец е подранил. Ако не се притесняваш да инвестираш в колата, направи й една цяла боя 

- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
hooligan_sk написа:Белобрадия старец е подранил. Ако не се притесняваш да инвестираш в колата, направи й една цяла боя
Предницата и задницата с нова боя, сега като пръсна страниците, ще стане цялостно боядисана без покрива!!!!!
- ilianmilenin
- Автомобил:
- Двигател:
определено нейскам такъв подарък за коледа
кофти работа.

В тая тема само си чешеме езиците май,много кофти е станало колега но щом не си видял кой е нищо не можеш да направиш повече по въпроса.Навсякъде има шофьори и шофьори,никой не е застрахован от такова нещо.кофти се е получило иначе,без друго на никой не му стигат парите пък и сега за ремонт на голфчето.Важното е ние да сме живи и здрави,пък това с малко чукане,кит и боя ще се оправи 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”