Бърза анкета:
Бихте ли се включили в някаква форма на организиран протест срещу хаоса по улиците с колите си? Има някава идея, молбата ми е да гласувате РЕАЛНО, т.е. да сме сигурни, че ако се наложи, ще се включите на 100%. Не говорим за нищо незаконно, което би могло да ви подведе под отговорност.
Моля модераторите, ако счетат, да направят темата ВАЖНА.

Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по улиците
-
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по ули
Misho 605 SVti написа:Misho 605 SVti
Начинаещ
Регистриран:24 Авг 2005
Местожителство: София
Мишо, не е ли редно да се представиш първо кой си и за какво се бориш, да поразясниш после, за какъв вид протест става въпрос, пък после да гласуваме?
Ние тук да не сме безплатна "извадка" за сондиране на настроенията в обществото?
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих се включил просто като започна да спазвам правилата за движение:)
Пример: Вече няма на обед да минавам в дясно на светофара на Пирогов като съм за направо, ако всички направят като мен, опашката ще стане до владая в един момент и някой ще се сети да предприеме нещо. Някакви такива идей ми се въртят в главата.
Имам в предвид че хаоса си го правиме ние и никой не ни е виновен, та чак да протестираме - протеста би бил да почнем да спазваме правилата - пък който е истински шофьор ще оцелее:)
Пример: Вече няма на обед да минавам в дясно на светофара на Пирогов като съм за направо, ако всички направят като мен, опашката ще стане до владая в един момент и някой ще се сети да предприеме нещо. Някакви такива идей ми се въртят в главата.
Имам в предвид че хаоса си го правиме ние и никой не ни е виновен, та чак да протестираме - протеста би бил да почнем да спазваме правилата - пък който е истински шофьор ще оцелее:)

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
zaro написа:Аз бих се включил просто като започна да спазвам правилата за движение:)

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по ули
Misho 605 SVti написа:Бърза анкета:
Бихте ли се включили в някаква форма на организиран протест срещу хаоса по улиците с колите си? Има някава идея, молбата ми е да гласувате РЕАЛНО, т.е. да сме сигурни, че ако се наложи, ще се включите на 100%. Не говорим за нищо незаконно, което би могло да ви подведе под отговорност.
Моля модераторите, ако счетат, да направят темата ВАЖНА.
Къде изчезна бе, пич, ей така много мразя - идва някой, подпалва фитила и след това дим да го няма... обоснови се за к`во е тоя протест, защо да излизаме на улиците с колите?
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Неколко мерки за намаляване на хаоса?!?
1. Да бутне неколко квартала за да бие нови булеварди (колкото самолетна писта)
2. Да въведе отново софийско жителство.
3. Да пие по бира с протестиращите и групово да се изселят в Горни Богров щот там е спокойно.
4. Да закупи ноу-хау от кварталната полиция на Тянанмън как се овладяват безредици.
1. Да бутне неколко квартала за да бие нови булеварди (колкото самолетна писта)
2. Да въведе отново софийско жителство.
3. Да пие по бира с протестиращите и групово да се изселят в Горни Богров щот там е спокойно.
4. Да закупи ноу-хау от кварталната полиция на Тянанмън как се овладяват безредици.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”