пп. И се чудя дали би било проблем катаджии ако ме спрят,при положение че светлините и всичко останало си е в изправност,бладоря.
Polo 6n - Смяна на броня
Polo 6n - Смяна на броня
Здравейте,за пръв път пиша в форума,искам да ви попитам от къде мога да си купя предня броня за полото , понеже тази сутрин ме удариха в десния ъгъл под фара отпред,ако може да ме посъветвате ще ви бъда много благодарен,а и ако може да преложитеи място за монтаж би било супер,недържа бронята да е оригинална просто да не е счупена
Благодаря
пп. И се чудя дали би било проблем катаджии ако ме спрят,при положение че светлините и всичко останало си е в изправност,бладоря.
Последна промяна от Bobi_S13 на Чет 22 дек 2011 10:59, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие!
Причина: редактирано заглавие!
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Re: Polo 6n - Смяна на броня
Колега отиваш в най-близката морга (при италянеца има със сигорност) и си намираш броня че даже може да е с твоя цвят. После в някой близак сервиз за около 20 мин да ти я сменят.
Бладоря за отговора, а примерно ако не е с моя цвят проблем ли ще е да си шофирам така?
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
не може и да им звъниш по телефона: viewtopic.php?f=13&t=1680
и само да попитам тази която е на колата в момента(незнам дали се вижда добре от снимката) коя броня е,защото ме питаха широката или не,а нямам и представа за кво иде реч ,и им казах няма значение та ако може само съвет коя да търся.
Благодаря
Благодаря

- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
с широката броня си колега ..
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
не си давай парите за глупости (в частност монтаж на бронята) имаш точно 4 броя еврейска звезда + 4 по малки (2х2 на подкалниците) ако за 8 винта ти се дават 20 лева...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”