първо честита коледа и весело посрещане на новата година и много успехи и за напред !!!
Предполагам много хора от вас имат същия проблем като мен ,и реших да пусна една тема ,където да се дискутира кой как се справя с въпросния проблем или го е ограничил до минимум .
А проблемът е следния - зимно време , студ ,влизаш в колата и палиш и не след дълго само от твоето дишане и топлина топлия въздух се лепи веднага по стъклата и те се изпотяват моментално.След това започва едно трескаво пускане на парното ту на топло,което още го няма де

Ето тогава направо се вбесявам и вместо да търкаш скреж отвън на стъклото ти търкаш отвътре.
От едно известно време оставам аз лично леко отворен прозорец за да излиза топлия въздух през нощта от колата, но не винаги е възможно това!Знам някои ще кажат има много препарати мажи с тях и си ОК ,да до някаква степен.
Моля ако има вече дискутирано по въпроса и темата не представлява интерес или просто не съм я пуснал на правилното място или да се изтрие или да се премести!!!
Ще следя с интерес за вашите макар и прости ,но ефективни решения