Стъпково морче голф 2 1,8 90 hp
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Стъпково морче голф 2 1,8 90 hp
Здравеите искам да ви попитам казаха ми че не ми работи стъпковото моторче, колата е голф 2 гт 1,8 90коня моно проблем а е следния:оборотите на празен ход при загряд двигател се движат междо 900 950 непрекъснато а понякога дори и до 500 600 пада и се тресе съшто така и като поадедеш рязко газ се чуди и глухне много,Друг много гаден пробелм е маистора останови че маслото е разредено с бензин
и това било заштото като поадеш мн газ и бензина отива в маслото и било от стъпковото моторче ВУЗМОЖНО ЛИ Е ? каза че струвало около 120 140 лв втора ръка хубаво: Помогнете какво да празвя да смяня маслото пак ште се разреди и ако не го сменя какви са последствията НЕ ЗНАМ ОТ КОГА Е КАРАМ ТАКА И КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ЗАМИНАЛО НЕШТО
ПОМОГНЕТЕ Благоря 
Re: Стъпково морче голф 2 1,8 90 hp
Кой майстор ги разправя тези работи ,че бензина при рязко подаване на газ утива при маслото през 'заминалото' стъпково моторче?
- surgula
- Автомобил:
- Двигател:
Колега избягвай взимане - даване с този майстор ! Това което ти е казал са пълни глупости, стъпоковото моторче определя празния ход като управлява, колко да бъде отворена дроселната клапа и това е. Бензин от там не минава, а да не говорим че няма никаква възможност ТЯ да меши бензина и маслото. Аз имах този проблем с оборотите и се разминах само с чистене на дросела. Възможно е при теб да се иска и чистене на стъпковото моторче като и за двете неща си има теми може да погледнеш как става, ако ли не някой майстор да свърши тази работа, но не и този който ти ги говори тези работи.
- GOLF_SB_1991
Ми така ми каза маистора заштото аз отдавна ми го правеше това и останови проблема само с махане на Буксата към моторчето и ми показа че няма промяна в оборотите Мен това не ме притеснява аз го потърсих заштото като карам примерно мн бавно или мн дълго време така и като подам рязко газ и колато се дави и след 3000,4000 оборорота набира Това закуснение се оправя с мн форсиране и изрейдане почти до 6500 оборота до 3 и после го нчма проблема вурви си прилично АЗ му обясних това което и на вас колеги
тои ми каза че това което съм подавал мн рязко газ и където се чудило от там влизало бензин в маслото НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ
МОЛЯ помогнете! ако някои може да ми обясни как да го почистя и по възможност със снимков материал ште съм мн БЛАГОДАРЕН аз прочетох тези теми но не ми е мн ясно viewtopic.php?f=5&t=36381 viewtopic.php?f=5&t=54500&p=3195298#p3195298 А С МАСЛОТО КАКВО ДА ПРАВЯ ДА СМЕНЯ ЧЕ МИ ПРЕДСТОИ ДУЛГО ПЪТУВАНЕ И С КАКВО МАСЛО ПРЕДИ Е КАРАНА С ЧЕВЕН ВАЛВОЛИН 10/40 НО МАЛКО СКУПИЧКО НЕШТО ДА ЗНЕТЕ КОЕТО ДА Е ПО ЕФТИНО И ДА Е ЕДИН ВИЙ ЗАСТРАХОВКА АКО ПАК СЕ РАЗРЕДИ
Мерси на вс КОЛЕГИ 
Цената която ти е казал е за ново втора ръка са около 50 до 70 лв.Смени си веднага маслото за да не замийнат лагерите и после ремонт .Може да се пълни наистина от това че няма изгаряне, температурен датчик или пикаешта дюза и също така от каране на къси разтояния като няма възможност да загрее.
- GOLF_SB_1991
Това и ште направя НО какво масло да сложа някакво ефтино и да върши работа като за моят мотор Познати се базикат да сложа М10Д да покарам малко и да видим дали пак ште го разреди ? ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ КАКВО МАСЛО ДА СЛОЖА ДОБРО И НА ДОБРА ЦЕНА ДОРИ И М10 Д ДА КАК ДА ПОСТЪПЯ
-
VW POLO 1,9 TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявай (колега),но не е лошо да отделиш и малко време за да се образоваш.Много си зле ?!!Също и не е добре да крещиш във форума !!!
- GOLF_SB_1991
Точно за това използвам форума заштото не рабирам неможе всички да разбират Човек се Учи цял Живот И за това питам нчкои да ми отговори ОЧАКВАХ КОЛЕГИАЛНО РАЗБИРАНЕ
БЛАГОДАРЕН СЪМ НА ТЕЗИ КОИТО ГО ПРОЕВИХА!
-
VW POLO 1,9 TDI
- Автомобил:
- Двигател:
(ОЧАКВАХ КОЛЕГИАЛНО РАЗБИРАНЕ БЛАГОДАРЕН СЪМ НА ТЕЗИ КОИТО ГО ПРОЕВИХА!
Колега,ти чел ли си правилата на форума??? Който пише с главни букви крещи на останалите.Това етично ли е ??? И се пише проЯвиха ,а не проЕвиха и т.н. Наблегни на родният си език. Ако не знаеш него ,не знаеш нищо !!!!
Колега,ти чел ли си правилата на форума??? Който пише с главни букви крещи на останалите.Това етично ли е ??? И се пише проЯвиха ,а не проЕвиха и т.н. Наблегни на родният си език. Ако не знаеш него ,не знаеш нищо !!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”