hooligan_sk написа:Ами за III ще трябва да почака 5-6г, да го измислят?До тук има 2 поколения на Ц5 ?
StS написа:hooligan_sk написа:Ами за III ще трябва да почака 5-6г, да го измислят?До тук има 2 поколения на Ц5 ?
Колега ако не си запознат ... не се включваи , темата си има конкретни въпроси ..
StS написа:Е аз питам щото ако е фейслифт то не би ли следвало да има сходства с - 2ката.
Относно имиджа не мисля че това е важно за него, пък и аз като я гледам доста добре изглежда..
Та какъв е проблема с обезценката , идва конкретно от технически проблеми и/или скъпи ремонти ?
Просто щото имаме и един Нисан и той се оказа мноого здрава кола.
Vlad777 написа:C5 I - 2001-2007 (2004 Фейслифт - C5 II, но реално не е изцяло нова версия)
C5 III - 2008 - 2014? (2011 има фейслифт)
Тази година 2011 има лек фейслифт на модела и според мен най-вероятно 2014 ще излезе нов модел.
Така че този ситроен ще е що-годе актуален модел още 2-3 г. Вече е малко по-изгоден при покупка, защото вече има фейслифт, но като излезе и новия модел, ще му падне рязко цената. Въпреки това дизайнът му е добър и според мен ще бъде привлекателен и след време.
А относно комфорта - Чудомир добре го е описал.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Angel_ и 29 госта