Искам само да попитам ако някой можи да ми даде информация от къде мога да си купя антена за пасата защото моята някой ми я струши
Антена за passat combi 2000 ?
-
iliq
- Автомобил: vw passat b5
- Двигател: AJM 2000
Антена за passat combi 2000 ?
Здравейте колеги
Искам само да попитам ако някой можи да ми даде информация от къде мога да си купя антена за пасата защото моята някой ми я струши
- passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Re: Антена за passat combi 2000 ?
От някоя морга колега, аз бях си вземал миналата година за голфа 10лв. Или ако искаш чисто нова от представителство на VW.
Купи си нова от фабия или октавия.Еднакви са с на пасата и са поне два пъти по-евтини.
-
iliq
- Автомобил: vw passat b5
- Двигател: AJM 2000
Благодаря за информацията колеги 

-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Преди две години нова в Сакар струваше 10лв
- sonaris
- Автомобил: VW Passat B4 Syncro
- Двигател: ADY
- Контакти:
Антена комплект с винта в METRO има по 8лв на марка HAMA aз от там си взех 1 към 1 като оригиналната. А моя въпрос е от къде да си купя уплатнението под антената в България?
IZZO има много хубава тема по въпроса тук
Говоря по точно за това:

Парт номера на комплекта е 1H0 051 753 Haas и AudiBG не го предлагат на поръчка. Има го в USA
www.worldimpex.com List Price: $35.20, Impex Price: $30.08
www.parts4vws.com Price: $36.00
www.pap-parts.com Unit Price: $26.95
Аз съм циция искам го по евтино и оригинално ако може
IZZO има много хубава тема по въпроса тук
Говоря по точно за това:

Парт номера на комплекта е 1H0 051 753 Haas и AudiBG не го предлагат на поръчка. Има го в USA
www.worldimpex.com List Price: $35.20, Impex Price: $30.08
www.parts4vws.com Price: $36.00
www.pap-parts.com Unit Price: $26.95
Аз съм циция искам го по евтино и оригинално ако може
Последна промяна от sonaris на Съб 14 юли 2012 0:10, променено общо 2 пъти.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Ако говорим само за пръчката в порше струва нещо от сорта на 10-12 лева (миналата година си купувах). Тия дето искат 10 лева в морга са бахти обирджиите
На мен също ми липсва уплътнението под основата на антената. Предполагам че трябва да се сваля тавана за да се смени. Поради тази причина съм го оставил засега, но ако случайно се намери къде се продава бих си взел (макар че не съм видял признаци малко ме е страх че ще вземе да протече от там...де да знам)
На мен също ми липсва уплътнението под основата на антената. Предполагам че трябва да се сваля тавана за да се смени. Поради тази причина съм го оставил засега, но ако случайно се намери къде се продава бих си взел (макар че не съм видял признаци малко ме е страх че ще вземе да протече от там...де да знам)
-
harlova
- Автомобил:
- Двигател:
е то е малко несериозно ако антената върви без уплътнението... едва ли си първия с такъв проблем, мисля че ако протичаше щеше вече да се е писало по темата 
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
здр.колеги,на автомивка ми падна гумичката на антената,и отивам в маг.на ФВ-Порше софия изток,да си купя такава.питам продавача той гледа в компа и
гумичката се продава във комплект със основата за скромните 167 лв.егати и уплатнението,по-отделно не се продава!отидох в наи близката морга и за 20 кинта ми свалиха от друг пассат.поздрави 
гумичката се продава във комплект със основата за скромните 167 лв.егати и уплатнението,по-отделно не се продава!отидох в наи близката морга и за 20 кинта ми свалиха от друг пассат.поздрави