дзвера написа:даа,аз съм със стъкло от кобра и вечер при разминаване е ад,нищо не се вижда,блести та мамата си,ако намериш оригинално слагай него.
brabus написа:Ами и аз съм със стъкло от Кобра и то на Аудито (А4 2003 г.) поради спукване на оригиналното и нищо не ми блести или отразява. Стъклото беше 340 лв. така наречено европейско. На мен ми се падна такова произведено във Финландия.
basata-user написа:преди година счупиха на баща ми на пасата предното стъкло в кобра му сложиха ново но лятото след автомивка арматурното табло блести в стъклото и заслепява и то през денязатова не ми се слага от там кобра не извършват ли и монтаж с стъкла на клиента или да си търся друг човек
Stivi написа:basata-user написа:преди година счупиха на баща ми на пасата предното стъкло в кобра му сложиха ново но лятото след автомивка арматурното табло блести в стъклото и заслепява и то през денязатова не ми се слага от там кобра не извършват ли и монтаж с стъкла на клиента или да си търся друг човек
Ако е било външно и вътрешно почистване като го намажат таблото с ония гадни мазнотии ,не ще заслепява ами очи ще вадиНа голфа изрично подчертавам че искам само хубаво избърсване с влажен микрофибър без никакви л...а да се мажат ! Случвало ми се е да карам чужди коли "обработени" по тоя начин и винаги цялото табло се проектира на джама та бил той и оригинален !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 109 госта