Ще имам ли честитка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще имам ли честитка?
Реших да пробвам дали Голфа бяга повече със 100 октанов и взеха, че ме спряха. Катаджията разбра че съм студент и само ме смъмри и ми върна всички документи. Проблема е там, че въпросната патрулка беше оборудвана с радар, а до радара имаше един цветен дисплей, който предполагам че е дисплей на камера. Бях се позасилил със 127 км/ч (поне според тях) при ограничение 40 или 50 (по международното в Русе, посока изхода за София).
Не ми казаха дали ще ми изпратят снимка.
Да си проверявам ли пощенската кутия по-често или може да ми се е разминало?
Не ми казаха дали ще ми изпратят снимка.
Да си проверявам ли пощенската кутия по-често или може да ми се е разминало?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Ще имам ли честитка?
christensen написа:Да си проверявам ли пощенската кутия ?
Не.
-
- Автомобил:
- Двигател:
те ако те бяха снимали нямаше да те спрат 

Еее и аз им викам че съм студент ама като видат тт-то и тичат за фиш... не чакай чиститки 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Бате Жоро написа:Еее и аз им викам че съм студент ама като видат тт-то и тичат за фиш... не чакай чиститки
Много яко TT между другото!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Дето се вика не ти е проблем да пълниш скъп бензин и да правиш циркове в града (от към пари ),а ти е проблем да не ти пратят снимка.
Позабавлявал си се,другия път го карай по-кротко не е нормално при 40 да караш със 130
,и без ама нямаше никой,улицата беше празна ... 
Позабавлявал си се,другия път го карай по-кротко не е нормално при 40 да караш със 130

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Те като са с камера даже и не си играят и да излизат от патрулката, даже някой път ги пускат и сами да ходят да снимат.... тя камерата си има радар, снима ти номера и край на мача, ама щом те е срял и те е пуснал значи няма проблеми, може да е бил само на радар без камера.
-
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:Дето се вика не ти е проблем да пълниш скъп бензин и да правиш циркове в града (от към пари ),а ти е проблем да не ти пратят снимка.
Ами стана проблем защото катаджията ме попита учтиво дали искам да ми вземе книжката и да плащам 750лв глоба. А относно бензина няма дори и 10 лева разлика на резервоар между 95 и 100. Просто предпочитам да не тъпча колата с боклуци. А и сега вървежа е коренно различен от преди.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно ми е приятелю,исках така културно да се опитам да ти кажа да караш нормално
Катаджиите и те са ти влезнали в положение,дето се вика сега е момента да си кажеш,нали хубаво пробвах си колата,ама беше тъпа постъпка дай да карам по-нормално и така

Да горкия студент с Г4, аз работя и да го подъргжам ще ми е трудно. Не крия, че още като бях студент и татко ми купи още тогава първата кола ФВ естествено.
Карай спокойно. Ако имаше радар наистина нямаше дори да се покажат извън патрулката.
И другия път си опичай ъкъла - ако нямаш видимост в далечината не прави изцепки, че някой път наистина ще изгориш.
Карай спокойно. Ако имаше радар наистина нямаше дори да се покажат извън патрулката.
И другия път си опичай ъкъла - ако нямаш видимост в далечината не прави изцепки, че някой път наистина ще изгориш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де,не искам да поучавам никой,но само на мене ли ми се вижда малоумно да се кара при ограничение 40 със 130
Няма един да каже "пич стегни се" всички обяснявате "спокойно карай си",хубаво няма да има снимка разбрахме го всички,включително и колегата ,автор на темата.Да си кара колегата,само да не го гелдаме по новините как някой 20 годишен размазал 5-6 пешеходци и още 2-3ма в колата му на пастет,а той не си спомня какво се е случило разбира се,а да и много съжалява...
Пффф ядосах се.............

Пффф ядосах се.............
-
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип не смея да превишавам допустимата скорост. Реших да изпробвам изчадието в еднопосочна извън града на сравнително безлюдно място, въпреки че преди това трябваше да мина 1-2 пъти да огледам. Всеки е бил на моите години и мисля, че е правил същите глупости. Скоро ще ми мине времето да се "келеша".НО нищо не ми дава право да превишавам скоростта където и да е и определено след тази случка ще си карам вече с обеца на ухото. Благодаря за информацията и съветите! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно затова ти го казвам,защото и аз съм правил такива простотии,и после съм видял че е много глупаво
Успех 
едит: Предполагам за тука говориш http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... shose.html

едит: Предполагам за тука говориш http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... shose.html
-
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:Точно затова ти го казвам,защото и аз съм правил такива простотии,и после съм видял че е много глупавоУспех
На същия път, но вече почти извън града. Там където е сниман клипа преди нямаше огради, а подлезите не се ползваха (защото бяха в плачевно състояние) и всички пресичаха както им падне през шосето (и естествено след инцидента вече обезопасиха всичко, огради, подлези и т.н.). Един камион буквално премаза едно момиче, но не защото се е движил с превишена скорост, ами точно че не е имало видимост от храстите. Едното платно беше в ремонт и бяха пуснали другото в двете посоки. Според свидетели момичето не си е направилo труда да се огледа и е изкочило директно на пътя. Естествено шофьора на ТИР-а го е видял, но е бил на прекалено близко разстояние за да спре напълно.
Иначе тук стана снощната случка (на дъговия мост в ляво, естествено след ремонт и асфалтиране):

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Грешен раздел, не виждам и много смисъл в темата. Ако си получиш честитка, получиш. Ако не - не.
Едва ли ще стоиш да чакаш до пощенската кутия за честитката. И да получиш, следващия път ще си опичаш акъла.
Едва ли ще стоиш да чакаш до пощенската кутия за честитката. И да получиш, следващия път ще си опичаш акъла.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”