Утре ще минавам на технически преглед, но имам 2 въпроса....
Задължително ли е да работи клаксона?
А също така ако някои може да ми препоръча човек при които може да се мине без разписка от общината?
Смотани въпроси относно технически преглед
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Смотани въпроси относно технически преглед
smg написа:А също така ако някои може да ми препоръча човек при които може да се мине без разписка от общината?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
е то така и така ще ги дадеш тия пари рано или късно ,като тръгнеш да я продаваш пак ти трябва тая бележка само че има лихви после за просрочено времеsmg написа:Това е ясно....
Колата може да премине всички тестове.
Просто искам да си спестя сто и кусур лева, които трябва да дам в общината
Последна промяна от landwarrior на Съб 23 сеп 2006 9:37, променено общо 1 път.
До сега никьде не са ми проверявали клаксона дали работи - гледат фарове и спирачки основно. А май без данък се минава почти навсякъде /без кат и сба/
- после да не си се оплакал че пътищата са толкова зле и няма паркинзи по центъра. Тоя данък не е измислен ей така да го има ...smg написа:...Просто искам да си спестя сто и кусур лева, които трябва да дам в общината
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега тоя данък дали ще го платиш или не нищо няма да се промени.Мен също ме е яд да плащам за вили апартаменти и прочие на разни привилегировани крадци.tr0ll написа: - после да не си се оплакал че пътищата са толкова зле и няма паркинзи по центъра. Тоя данък не е измислен ей така да го има ...
smg ако Плиска не ти е далече пиши на лични да ти кажа едно коректно място
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
пичове платете си данъка навреме за да не гледате после така като
ви кажат колко дължите за изминалия период с лихви
П.П рано или късно ще трябва бележка от там за нещо ,при продажба на кола,при отписване на кола ,при вадене на различни документи я изискват и после ще трябва да се ръсите повече за да си платите за ''хитрината''
ви кажат колко дължите за изминалия период с лихви
П.П рано или късно ще трябва бележка от там за нещо ,при продажба на кола,при отписване на кола ,при вадене на различни документи я изискват и после ще трябва да се ръсите повече за да си платите за ''хитрината''
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”