Здравейте колеги моля за малко помощ,тъй като не успях да намеря тема по моя случаи не знам дали аз нещо не търся както трябва с търсачката или проблема е другаде и затова реших да пусна темата,въпроса ми е следния как и с какво мога да си боядисам корите и удачно ли е пребоядисването на кори ? Купих си други по запазени кори в желания цвят (черни или по скоро много тъмно сини ) но проблема е там че са изсветлели на обичайните места и са без кожата отгоре.
Идеята ми е следната искам да ги пребоядисам (освежа) и да им залепя кожа отгоре както имат други оригинални кори за мк2.
Приемам идеи и съвети всякакви,благодаря ви предварително за отделеното ви време за мен.

освежаване на кори голф2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: освежаване на кори голф2
Тази тема видя ли я?
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=39687&hilit=+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8
И аз мислех да ги боядисвам моите черни , колеги са го правили но на плюшен салон няма да стане или ако се получи щяха да ми трябват 5,6 спрея
Успех с освежаването на корите !
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=39687&hilit=+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8
И аз мислех да ги боядисвам моите черни , колеги са го правили но на плюшен салон няма да стане или ако се получи щяха да ми трябват 5,6 спрея

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм ги боядисвал колега с матов спрей черен стана перфектно спрея е на дупли колор мн ми хареса даже няма нужда да ги переш коато се замърсят сваляш пръскаш и с акато нови viewtopic.php?f=11&t=271384&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D0%B4%D0%B0+%D1%81%D0%B8+%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8
-
- Автомобил:
- Двигател:
много ви благодаря колеги утре ще си взема спрей и ще ги пръсна,а ако не ми допадне как са станали то не ми пречи после да ги претапицирам с какъвто плат ми хареса но до тогава имам други по важни неща да оправям по интериора като да сложа нова кора на таван и едно салонче по което ще избирам и плата за корите още веднъш благодаря за помоща ви колеги.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ок колега но да знаете снимките ще са от телефон и няма да са много много ясни но ще се постарая да са на подходяща светлина за по добро качество
но незнам кога точно ще ги пръскам понеже утре ще ходя за кората за тавана и мисля първо да пробвам с старите кори да видя какъв ще е ефекта на спрея върху плата понеже ме гризе едно чувство че ще станат като шкурка затова ще тествам на една от старите и ако не стане ще си ги оставя така леко изсвтлели докато им дойде реда за претапициране 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Опит върху старите кори е направен и резултата не ми допадна за това се отказвам от боята,и ще бъдат претапицирани веднага след като си взема салон за колата.
ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ ИЛИ ТРИЕНЕ
ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ ИЛИ ТРИЕНЕ