Проблем с парното на б3 РЕШЕН

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с парното на б3

Мнениеот ktamen » Чет 19 яну 2012 9:07

Проблема на моето радиаторче беше, че прекарваше водата директно от входа към изхода, а не че беше запушено. Дано имаш късмет и проблема на твоето парно е друг, а не скапано радиаторче. И моето като го напълня с вода и пари, но в колата не топли, а духа леко загрят въздух.

Потребителски аватар
mirro2
Автомобил:
Двигател:

Проблем с парното на б3

Мнениеот mirro2 » Чет 19 яну 2012 20:27

:bowdown утре е денят на истината започвам да сглобявам по от рано та ако все пак се наложи да сменям и радиаторчето да имам време за още един тур. Стискайте палци да стане още от първият път :bishop

Потребителски аватар
mirro2
Автомобил:
Двигател:

Проблем с парното на б3

Мнениеот mirro2 » Пет 20 яну 2012 17:32

:Mr Green Fun друго си е да си имаш топло в пасатчето. За по малко от 3 часа бях готов и сега зимата може да кара колкото иска eusa

krasiy74
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с парното на б3

Мнениеот krasiy74 » Сря 08 фев 2012 13:10

К.Одаджийски написа:Ако духа вентилатора, провери на двата маркуча в коша, които влизат в радиаторчето, дали има еднинещица дето приличат на термостат на москвич, едното е някакво алуминиево, другото е пластмасово и има едно тънко маркуче обикновено между тях. Ако ги има тия шитни, направо ги разкарай, заменят се тръбичка водопроводна 1/2

Здравей колега ,моля за помощ. Смених радиатора на парното, защото стария протече (купих предполагам китайско радиаторче ,стрва 30лв.), облепих клапите с подложка за ламинат 2мм. и сега парното ми духа хладко ,колата загрява нормално ,извадих панела с врътките и дърпах жилата на ръка и пак нищо , само когато отварям клапата която спира въздуха от вън за миг вкарва горещ въздух и после пак става хладко.

Върни се в “Passat”