okmok аз знам че не цениш мнението на хората и затова следях темата с интерес за да видя дали ще се заядеш с някой друг,както беше с мен с темата с газта.Всъщност не съм и толкова компетентен по клапани и гумички и реално няма и какво да ти помогна тука,това е другата причина.Но както казах с интерес следях какво става в темата.
Иначе моята кола си е добре не я мисли,ако мога да направя нещо сам по нея го правя с удоволствие,ако не се справя и видя че ще разваля нещо повече отивам при някой ,който може давам си му паричките,правиме си лафчето човека си работи обяснява ми кое как е и после си карам с кеф.Не мога всичко да мога и да знам,но примерно когато съм видял нещо как става по моята кола и след време се развали пак вече си го оправям сам защото съм видял как става.Ама не всичко става от форума.Трябва да видиш как става и да пипнеш.С газовата ако си мислиш че си си решил проблема ако не си сложил ги само си мислиш че е така и е въпрос на време да ти се разбъзика сместа и пак да почне да гърми.Разбира се дано не се случва,но ако се случи да се сетиш че са ти го казали.Както и да няма какво да говорим,да ме извиняват всички за това мнение в страни от темата.
Здраве и късмет и безаварийни километри

edit: Иначе колегата Muns61 с който се заяждате,може да говори малко превзето и той,но по принцип всичко,което казва е вярно и гаранция е видял мноооого повече коли от мен и теб взети заедно,най-малкото предполагам че 61 му е набора и може теоретично да ни е баща на такива като мен и теб,и е видял много повече от нас.