Здравеите колеги може скоро да ми се отдаде възмижност да си сменям тройката с четворка. Та разглеждам обяви из разните саитове и попаднах на тази : VW Golf 1.6 16v 26000km http://www.cars.bg/u512432
Колега, километрите трябва да са ти последния ориентир! И да, възможно е да има подобни коли - на такива километри, но далеч няма да са на тази цена... Ако ти харесва колата - отиваш, гледаш я и я взимаш
Много е тъжно положението Колеги, без да се обиждате ама точно заради вас и това ви мислене всики коли са с въртяни километри и караме боклука на Европа
В казармата имаше 40годишни камиони на по няколкстотин километра, разбира се че е възможно километрите да са реални, но вероятно има някаква уловка. Над мен намекнаха за катастрофа, което и на мен ми се струва доста вероятно. Аз не гледам колата на колко километра е, а се опитвам да преценя още колко мога да мина с нея с минимум ремонти, а двете числа не винаги са свързани.
Колега преди 2 дни един познат си продаде колата (на 40 и няколко хиляди км.) за 400лв. ли 420 - Москвич 12-так. червен ,гаражна ,отвътре бе 6 ,а в двг отсег 6+ .