Съборите през 2012

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: Съборите през 2012

Мнениеот DragoGT » Нед 22 яну 2012 16:25

който пръв обижда това получава
но сега доказа че търсиш евтина слава и дивиденти на чужд гръб...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 22 яну 2012 16:42

Аз ще заключа тази тема защото е срам и позор
пък нека който иска да ми пише да ме съди

срам и позор е на фона на мероприятията които се организират тази година
които ще са надскочат в пъти организираното досега

то ти се убива всякакъв мерак за всичко...

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 22 яну 2012 19:44

Първо се извинявам на Драго, че пиша в темата :kissy: (много добре разбирам, защо я заключи и те подкрепям на 100%)!!!

Всеки, който има да допълни нещо съществено, ново, недъвкано и обяснено 100 пъти вече - нека ми пише ЛС и ще измислим нещо!

Добавям това само за да е ясно, че нищо не се прикрива и цензурира!!!

Ще си позволя и да копирам част от мое мнение от въпросната тема в Клубна зона.
Просто така.

group® написа:Ще дам и отчет пред вас за собственото си поведени и по-точно, защо запалих така от всичко това:
Има неща, които не ми харесват в клуба и за всяко едно съм се изказвал където е било мястото.
Но въпреки това адски много уважавам и се прекланям пред труда на всички хора, които правят нещата в клуба да се случват.
Имена няма да казвам - всички ги знаем.
Прекланям се пред жертвите, които правят, пред целеустремеността, с която действат.
Може да съм от пасивните членове, но това не ми пречи да виждам тези неща.
И когато видя някой да се подиграва с труда на тези хора, да хвърля съмнения в/у тях - е изтрещявам!
Съжалявам и се извинявам, ако някой съм засегнал в това, но така ще бъде и занапред :oops:

офф:

Stefan написа:
Sashko_Trg написа:Мале, е*ах** романите се пишат .... то има да четеш 2 дена ... големи локуми голямо нещо, аз имам чувството че спора няма да спре никога!

Към модераторите: :arrow:

Вземете под внимание подобни спам изказвания на хора, които освен да трупат мнения с подобни коментари, друга работа не вършат :!: :!: :!:

Потребителя получи от ме официално предупреждение!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 22 яну 2012 23:01

Stefan написа:4. Направили сте ме член ОК, помагал съм ви винаги с каквото мога. След помощта ми и при последния събор вечерта в петък получих много грубо обаждане от Васил :!: :!: :!: А до предния ден всеки се отнасяше много мило mhihi Този тон на разговор не беше нормален като за двама организатори на едно мероприятие ;)
Понеже името ми е замесено в този пост бих искал да дам отговор и то на всички хора, които присъстваха на този събор относно горното:
Ходих сам на лични разноски до Чепеларе и до поляните 10-на дни преди събора, само за да разбера, че поляните се косяха вече. Никой ме ми е въстановил тези разноски, не съм взимал пари и от клуба за това.
Разговорите ни със Стефан по телефона бяха - от какво има нужда, какви пари трябват, за да може да се проведе това мероприятие.
Клубът подкрепи финансово провеждането на Рожен 2011 от-до.
Всичко беше уговорено и точно, аз поех отговорността заедно с още няколко членове на клуба, които също присъстваха на събора.
При пристигането ми на поляните заедно с групата от София ме посрещнаха хора, които ме питаха къде може да се спрат колите и защо има празно централно място, което е оградено и защо не могат да спират там! :shock
От хора на място разбрах, че Стефан е заградил място за хора специално от Чепеларе, където да си спрат те.
Нищо против, ок, но зашо по дяволите трябваше аз да съм между чука и наковалнята, да ме питат мен, защо не могат да паркират там, а аз да не знам какво да им кажа...
Стефане, казах ти го и по телефона - проблем няма никакъв да си оградите място, проблемът беше в това, че не го разбрах от теб, а го разбрах от недоволните хора дошли на самия събор.
Не е нормално сам да си оградиш мястото и да оставиш другия да опере пешкира, вместо да даде адекватен отговор на хората на място.
Това е и ако смяташ, че отношението ми към теб е било грубо - извинявам се! Било е в момент, когато аз съм бил поставен в позиция на отговарящ за организацията, но в същото време не съм бил в наясно с частта, където другият организатор е трябвало да ме уведоми, за да знам и да мога да обясня на останалите.

Тези които бяха там - те знаят.
Аз нямам какво повече да кажа.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 23 яну 2012 10:01

Stefan написа:Някой като пише нещо за друг, нека поне му даде начин и той да се изкаже тъй като в заключена тема няма как да стане mhihi

Айде да драсна още няколко реда за този квадрат. :arrow:

Като организатор на част от събора, решавам да заградя едно местенце за около 6 коли и две маси под елхата където в последствие беше Хасковската група. В петък Хасковци минават през Чепеларе и спират да се видим за 5мин. Около 10 пъти им повторих - настанявайте се до/пред нас (заградения квадрат в ъгъла на ливадата). След малко отивам да ги видя и цялата група си разпънала палатките точно в квадрата и до него mhihi Като уважаващ групата им казах - Няма проблем, както и да е, ще дръпнем лентата малко напред, за до може да се настаним до тях а не до някоя шумна група когато дойдем в събота по обяд.Заради това тяхно не разбиране този квадрат отиде по към центъра а в последствие в него имаше още много други колеги от форума - по снимките може да се уверите :!:

Основното нещо в центъра на ливадите за което пък аз незнаех като организатор беше най-важното нещо - клубния магазин, който зае най-хубавото място от ливадите :arrow:

Васе, хубаво ми се обаждаш да попиташ за квадрата, но с тон с какъвто аз никога не бих си позволил да ти говоря :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 23 яну 2012 11:39

Сега, понеже се намесва клубния щанд с рекламни материали, нека да внеса малко яснота.

По средата на поляната до мястото, което беше определено за общ огън, беше разпъната шатрата на клуба, който в крайна сметка седи зад това мероприятие, както финансово, така и организационно, така и като поемане на отговорност, тъй че няма абсолютно нищо странно в това. И естествено, че щандът ще бъде в шатрата. Няма как да е на друго място.

Съборът в Рожен беше БЕЗПЛАТЕН ЗА ВСИЧКИ и не се планира да се плаща за събори и за в бъдеще!

Тъй като явно доста хора се интересуват от финансовата страна на въпроса ще дам информация за Рожен:

Похарчени за събитието: 2465 лв
200 лв - фоерверки
450 лв - химически тоалетни
260 лв - 6 куб. м. дърва за огън
350 лв - гайдари
70 лв - ограничителна лента и чували за боклук
45 лв - стикери за посетителите
390 лв - охрана СОТ
700 лв - закупуване и печат/изработка на рекламни материали за щанда

Приходи от събитието: 1038 лв
1038 лв от продадените рекламни материали.

Финансов резултат: -1427 лв в минус за клуба

Отделно личните разходи на пари и време на хората по търчане и организация на събора, рекламните материали, телефони, гориво и т.н., които не са малко, а хората, които са ги направили не са взели и 1 лв. :idea: Подобна е равносметката за почти всички мероприятия на клуба :idea:

Но пък за сметка на това съборът смея да твърдя, че беше готин и всички се забавлявахме.

Целта на клуба никога не е била да изкарва пари от феновете. Целта на парите е да помагат за организиране на такива събори, фест, каране на писта и много други мероприятия, които искаме да се случат. Тези пари се събират от платени обяви и реклама във форума, а не от феновете. Ясно е, че събори ще продължава да има и пари ще продължават да се харчат и клубът ще продължава да е на загуба от тях, но нали това ни е целта :idea: Дори по-големи бюджети искаме да отделим и всички да се изкефят максимално :idea:

В момента някои хора са недоволни, че има промяна в мястото на провеждане на събитията, защото още не са видели какво следва. Призовавам ги след края на сезона да направим равносметката и да преценим това решение дали е било добро или лошо. :idea:

Както виждате именно клуба стои зад съборите както организационно, така и финансово. Тези промени не целят да се "прецакат" собствените ни мероприятия. Това е лудост! Просто искаме съборите да са по-добре организирани и на всички да им е приятно, че са там, да няма сърдити, инциденти и заплаха да ни изгони полицията точно когато ни е най-хубаво!

Нека отворим отново тази тема октомври 2012 и да пишем тогава какво се е случило!

Върни се в “Организационен”