miti_kamenov написа:vinixxx написа:то свърши вече квото било било,от утре градусите са нагоре
Верно е до днес бях на 56 кайсиева от утре минавам на 59 гроздова
Евала Мите

miti_kamenov написа:vinixxx написа:то свърши вече квото било било,от утре градусите са нагоре
Верно е до днес бях на 56 кайсиева от утре минавам на 59 гроздова
levonik написа:...Ако бяхте по-млади щяхте да видите чудо- арменец земеделец...
nokiangage написа:Здравейте, студа тук взе жертва - тръбите за водата в квартирата ми![]()
blinder написа:Асенчо, пробвайте с електрожен(напълно сериозно), ако има от къде да намериш.
levonik написа:А как става номера с електрожена?
icoico написа:Масата на единия край на тръбата ръкохватката на другия, но не много далеч де...общо взето добър начин да си докараш още по-голяма беля, ако нямаш опит в такива "черни" операции.![]()
hooligans написа:Не разбирам хич, но да си питам.
Така нема ли да утепаш съседа ако се къпе през това време
olele39 написа:Не , не става - пробвам с жената и не ѝ деЙства!
ФВ Тиган
eos написа:Спрете да гледате изцъклените физиономии на водещите на информационни емисии по американски тертип и нещата ще си останат същите като преди 10-15години...
код червено, оранжево, жълто, зелено - малоумници
hooligan_sk написа:Разбирасе, меренето на пишки кара земята да се върти
Даскала™ написа:Меренето на пишки пречи на глобалното затопляне![]()
![]()
Автомобила е оборудван с 2 врати
Zerga3GT написа:заради това сме такива зад компа играчи а в реалността нещастници.
Maste-pro написа:Тая котка няма как да я хвана щото' като ме види хуква да бяга, голяма педеруга е. Ще звънна на ченгетата.
Ама ти сериозен ли си?geleto91 написа:Нека гледа задните вежди за ръжди, също и праговете. После да слуша двигателя, не трябва да има странни шумове,...
amigoto777 написа:Амириканите кога пускаха ,пор ли беше ,скункс ли беше та да каже още колко остава до края ,че нямам спомен вече.Хилари идва днес к'во каза.?
angel kirov написа:.... газото е Деренцо лоранс ....
milmar написа:imedarov написа:hooligans написа:Стефанеее, пращай още мноооооого - 50-60-90 см
Стефане, по добре пращай 90-60-90, че тия дето Хулигана поръчва много несъразмерни
Всеки си има вкус!
stefan4o написа:Да добавя, скъпото е относително, разбира се. За един е скъпо да смени маховик за 1000+ лева, за друг не е. Но горе-долЕ си ми схванал идеята, че при тия коли от годините 2003+ евтино нЕма, освен ДачияКогато скъпият ремонт почука на вратата и каже "Бате, вложи 1000 лева" той не пита каква кола караш. Дали пИжо или ФеВе от 2003, му е все тая и в двата случая олекваш един бон.
Т.е. остава ти едно-едничко - да си избереш с коя кола да олекнеш и да вземеш тая, дето те кефи повече, то ясно, че в сексът с нея ще си все от такованата странаВажното е, когато не сте в сексуални отношения с колата да ти е кеф да си я караш
![]()
Ще се опитам да го обясня така. Да предположим, че можеш да избираш измежду две любовници - чернокоса и руса. Избираш която и да е. Кеф ти, правите любов, ала-бала... Но... "скъпи, дай парички да си купя ботуши за 980 лева"... ах, ами ако бях предпочел другата? Тогава какво? "Скъпи, може ли да ми купиш тази рокля за 979 лева"
За тия, на които им е неясно, какво намеквам, нека им подскажа да потърсят в тълковния речник значението на думата "метафора"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта