Здравейте колеги,най-накрая и аз се присъединих към този страхотен форум..От 3 дни съм горд собственик на VW PASSAT B3..Уникално запазен и добре изглеждащ автомобил

..Малко история : прибирам се от работа,току що взел заплата и минавам през бензиностанцията да заредя старият си автомобил с шиб..н бензин и какво да видят очите ми,бензина станал 2.54лв.

Сипах за 15лв.колкото да се прибра..Подивял от цените на бензина седнах на компа

да търся кола на газ.Бях се отчаял,но изведнъж попадам на тази хубавица(VW Passat b3 1.8mi,на газ).Обадих се по телефона на продавача и си уговорихме среща след час..Отидох да я огледам и направо се влюбих,уникално запазен външен вид без грам ръжда,небесно син металик с всички пластмасови детайли лайсни и прагове(перфектно запазени),двигателя мъркаше и на газ и на бензин.За салона мога само да кажа че е като нов,седалките нямат протрито или скъсано,таблото без драскотина(всички екстри-климатроник,МФА,оригинално стерео,халогени,ел.огледала и др.)Спазарихме се и сега съм ГОРД собственик на тази страхотна кола...Все още не съм му правил снимки,затова ще кача тези от сайта в който я видях :