Принципно говоря нека темата баде поучителна за всички На моно каква, като при газта ли е,при пален каква Верно ли е, че мощноста падала повече от колкото на газта
Ех,колега "пален" и "пълен" са различни понятия при инжекЦионите.Първия е нещо като ижекцион който е бил запалван .Какво те интересува конкретно? Всеки газаджия ще ти каже дали LPG или метан,зависи от това колко километра минаваш и какво очакваш като вървеж и изплащане на инвестицията.На пълен инжекцион,може и с плочка може и с ГИ,според джоба е всичко.
Последна промяна от plameney на Сря 08 фев 2012 16:04, променено общо 2 пъти.
Ех,колега "пален" и "пълен" са различни понятия при инжекЦионите.Първия е нещо като ижекцион който е бил запалван .Какво те интересува конкретно? Всеки газаджия ще ти каже дали LPG или метан,зависи от това колко километра минаваш и какво очакваш като вървеж и изплащане на инвестицията.На пълен инжекцион,може и с плочка може и с ГИ,според джоба е всичко.
Колега Ваипър1, понеже не ги знаем метановите рахатлъци, много ги мразим тия въпроси, и затова се правим на добри литератори и не ти се казва нищо по същество. Но все пак кажи за какво животно си предвидил метан.
Ми така кажете ве хе вече я сложеихме на моно.Впечатления нема динамика,разхода малак като пари говоря,можеби ако има аванс процесор ще е по добре,бутилка 2 ра рака багажник почти няма на 3 ка е сложена,това е засега ь
Пробвай да дадеш по голямо предварение ако си с делко. Аз толкова много предварене бях дал че в студеното по-едно време като се пали на бензин двигателя тръгваше 'наобратно'
Делкото го бутнахме мерси за мнението мн сте прав,но с аванс процесор ще стане по добре маи Иначе не е зле карат я само в града като пари е под газта,засичат я още