Разход за 45 понита, около 14-15 градско

Постоянно тресене, придърпване почти през целия курс в едната посока 4-5км. Налага се да превключвам на габарити и да спирам парното (това са 2-та консуматора) на сфетофар и да подавам газ, иначе ще изгасне кенефа...
70 градуса през зимата са мечтана цифра, термостата уж работи
Отделно, макферсън тампоните трополят яко, предните пружини са ми счупени и двете, от 3 седмици имам и доста отчетливо метално тракане при преминаване през фуги от предно ляво колело, тресене/ вибриране на волана от 2 дни при скорост от 70+ км в час, амортисьорите и 4-те свършиха курса преди 1 месец, от 3 седмици имам и брутални звуци от задницата, при преминаване по фуги, да не говорим за неравности се чува брутално блъскане отзад, все едно някой съм го затворил в багажника и блъска по ламарината...

И още ремонти на гарнитури, гумички, доста ръжда...

Все пак изкара почти 6 години и 60 000 км, ама ми е мъка на сърцето да се разделя с нея

Държа да кажа, че поддържах кочинката като хората, но в сегашната ситуация просто съм пред дилема...

Да наливам ли 1000++ лева в нея или да събирам парички за така мечтаното Ауди Авант 100/А6 бензин Куатро?