ебаси наглярите
СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?
Как какви, жалба, съд
ебаси наглярите
ебаси наглярите
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
oganisjan написа:......?
Медицинско удостоверение, издава се в Съдебна медицина срещу такса. То Ви е важен документ, жалба В РПУ, граждански иск за посегателството..и свинята ще се наиграе качествено.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Стига бе
Трябваше веднага да писнеш в полицията...
Направо нямам думи
Трябваше веднага да писнеш в полицията...
Направо нямам думи

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако не би повлияло отрицателно в битката ти с тази фирма (ако ще има такава) може би трябва да публикуваш някъде записа
при вдигането на шум винаги инстанцийте заработват по-отговорно и бързо
при вдигането на шум винаги инстанцийте заработват по-отговорно и бързо
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
задължително медии!!!!!
-
dido.sofiq
- Автомобил:
- Двигател:
фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ
... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко

Последна промяна от group® на Пет 06 яну 2012 17:50, променено общо 1 път.
Причина: С тоя език - другаде!
Причина: С тоя език - другаде!
-
dido.sofiq
- Автомобил:
- Двигател:
oganisjan написа:Вчера представител на фирма фронтимекс упражни физическо насилие над мен, хвана ме за гърлото и ме заплаши, при което ми паднаха очилата и едното стъкло се счупи. Имам запис от видеокамерата пред офиса на фирмата. Какви са ми правата?
МЯТАЙ ГИИИ !!! ДЕЛО ЗА СПЛАШВАНЕ...ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА ПОКОЯ... ПИШЕШ ЯКОООО, ЯКОООО да има в жалбата и най-добре се консултирай с авдокат, а щом имаш записсссс
- в съда ...- badov
- Автомобил:
- Двигател:
dido.sofiq написа:фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко
![]()
![]()
Не мисля, че това което казваш трябва да става пример за подражание
Заради такива тарикати като теб ги има и тези борчески фирмички за събиране на задължения.След като си ползвал дадена услуга е редно да си я платиш рано или късно
Това, че има колеги които ги притесняват без причина и се опитват да ги метнат с някакви измислени сметки е друг въпрос.
-
dido.sofiq
- Автомобил:
- Двигател:
badov написа:dido.sofiq написа:фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко
![]()
![]()
Не мисля, че това което казваш трябва да става пример за подражаниеЗаради такива тарикати като теб ги има и тези борчески фирмички за събиране на задължения.След като си ползвал дадена услуга е редно да си я платиш рано или късно
![]()
Това, че има колеги които ги притесняват без причина и се опитват да ги метнат с някакви измислени сметки е друг въпрос.
чакай малко бе. Оператора винаги е на далавера като надписва смеетките.И не само аз съм в кюпа има и други много други като теб .А и не съм пример за подражание . ПРосто казвам ,че не трябва да се подават на тази фирма.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Т.е. обобщението е, че такива фирми-посредници не могат да ти направят нищо...или?
-
kraskko
- Автомобил: bmw
- Двигател: dizel
- Контакти:
скоро по новините даваха репортаж за колекторските фирми,направили са някакво сдружение за да се разграничат от мутренските групички,които вземат задължения по методите от 90те г.заплахи побой и т.н. управителя на подобна фирма обясняваше в репортажа,че вземанията при тях са изцяло на законова основа.а именно издирват реални длъжници и по законов ред събират задълженията.докато СГ-ГРУП са си мутрагени и трябва да си търсим правата.може репортажа да е плтена реклама и въпросното сдружение на законните бирници да е само конкуренте ход срещ другите,уж мутренски организации,не знам но е факт,че банки и кредитни компании все по-често прибягват до услугите им.лошто е,че има много хора които са притеснявани от СГ-ГРУП без да са били абонати на глобул,това вече си е за масово завеждане на дело срещу тях от потърпевшите.аз имам задължение към глобул и мисля да го погася,защото съм ползвал усугите им и е редно да си платя.така мисля,че трябва.а не да чакам,да не би,да ми се размине този разход.
- oganisjan
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера ходих до офиса на фирмата и ми обясниха, че 'едва ли не е нормално да има умерено физическо насилие' защото много от длъжниците не разбирали от дума ... 

- miro_hack
- Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
- Двигател: Cffb
Трябваше да разбиеш муцуната на това прасе на място,гадно,гнусно изчадие деградирало!
Здравейте.Аз съм студент,напът да подпише граждански договор с въпросната СГ Груп.Поста ми е куриер/инкасатор,като длъжността,която ще трябва да изпълнявам,е да връчвам цесии на "дължимите" лица.Доколкото рабрах от темата,държанието на други куриери е било нагло,а на мен и останалите кандидати ни обясниха,че ние трябва да очакваме грубо отношение,но в никакъв случай да не отвръщаме с такова.Дори човека,който ни разясни длъжността ни каза че наистина в call center-a на компанията са изключително груби към "клиентите" и дори към тяхни колеги.В клона на фирмата,където евентуално ще работя,а именно Велико Търново,работят и момичета.Та,мисълта ми е че след като прочетох коментарите се зачудих,има ли някой от Велико Търново,който да е бил посетен от служител на фирмата? Или може би в другите градове отношението е различно?
-
kraskko
- Автомобил: bmw
- Двигател: dizel
- Контакти:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... _leva.html ето как стават работите.плащаш на БТВ и народа се шашка яко,тая женица е взела някой друг лев за да изиграе "жертвата".обикновенно като снимат във Факултето,доста хора се струпват а в този репортаж само двама души се виждат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”