HERTH+BUSS
-
- Автомобил:
- Двигател:
HERTH+BUSS
Някой ползвал ли е продукти на фирмата HERTH+BUSS. По точно се интересувам от температурните им датчици. Цените са добри, а в ТЕХ-КО ми развиха тезата, че са най-добрите на българския пазар. Датчиците на БОШ са на двойни цени и май са с неизяснен произход. Има и алтернативни италиански, но имам резерви към италиански части за немски автомобили.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: HERTH+BUSS
От фирмата ползвам въздушните им филтри и понеже на Митсубиши L200 филтъра е по особен , ми хареса едно към едно е с оригиналния Denso .Австрйска фирма мах да бяха . Смятам ,че неще да са лоша фирма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма много отзиви из нета за тази фирма. Знам, че за различните коли е различно, но ако една фирма например прави добри датчици, те са добри за всички марки. Та кажете на коя марка температурните датчици са добри.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А нещо за Febi Bilstein. Добри ли са и има ли ментета.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега зависи къде пазаруваш,няма застрахован от менте но поне по-големите търгвци се редпазват от съвсем брутлни ментета.
Фирмите дето чепкаме са хубави. Каквото и да вземеш 90 % ще държи.Само евтиното винаги излиза по-скъпо.
Фирмите дето чепкаме са хубави. Каквото и да вземеш 90 % ще държи.Само евтиното винаги излиза по-скъпо.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Взех си FEBI BILSTEIN от ТЕХ-КО. Кутийката беше запечатана със стикер, където пише произведено в Германия и немски бар код. В магазина казаха, че са директни вносители. Стария ТОПРАН беше произведен в Бразилия. Като го взех правих замерване и всичко беше о.к. според Аутодатата. С течение на времето обаче показанията взеха да се променят и подаваната температура към компютъра вече не е коректна. Интересно, че в ниските температури отклонението е по-голямо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”