Колко газ Ви харчат колите:
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колко газ Ви харчат колите:
тея дни рекорд - 20/100км разход газ при смесено каране
GTI 2.0 8V вал и чип с ГИ.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stoi написа:тея дни рекорд - 20/100км разход газ при смесено каранеGTI 2.0 8V вал и чип с ГИ.
Така ще е , докато не пуснеш "електричката" !

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
killergti написа:с 10 кинта 100км
градско?
-
BG_POLICE
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колеги!!! От днес бензин 2.62, а газта 1.44 лева за литър 

- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
А така , и аз викам да ни е честито. НО според мое скромно виждане и странно усещане имам чувство че тези алчни "съграждани" който "мислят" за нашито по-бързо обедняване няма да се спрат с цените до тука. И другото което виждам че колкото по-висока е цената , толкова по-бедна е сместа която ни зареждат на газ станциите.Колата ми е 1800куб.см 90к.с код на мотора ADZ. АГУ е Lovato електрически изпарител. Колата я карам на 80% извънградско и разхода ми беше 9-9,5 на 100км. След вчерашното зареждане - за 300 изминати километра бутилката събра 33,8л газ. Пробвано е дали няма теч от системата - всичко е ОК. Нов газов, въздушен филтър. Остава да мина някъде добър газов анализ на колата. Някой колега да ми препоръча добър газ анализатор в Стара Загора, е съответно и човек който да може да прочете точно данните който покаже анализатора 
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Скоро газта ще стигне 1.55лв
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Откакто взех да пътувам с влака до Габрово колата ми взе да харчи по 5-10лв газ седмично
Ай'ляк.Аз лично спирам да карам и ползвам алтернативни транспорти.Така най-много ги ощетявам.Сега няма да давам по 200лв на месец за газ,а 40-50
Отделно вече тренирам и трябват пари за разделно хранене.Осъзнайте се по-скоро.Не ви печелят пари колите
Иначе далаверата е друга.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз се чудех защо си разпродаваш чарковете по колата 

- mupk0
- Контакти:
Еми ударих една черта и трябват има няма 300-400лв да налея в нея поне,за да ми е комфортно,а не искам вече.Въпреки че не се натискам да правя нищо.Ще я карам така докато стане за скрап най-вероятно.stefan4o написа:Аз се чудех защо си разпродаваш чарковете по колата
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Тия хора смятат да ни затрият!Последният път като зареждах на 1,45, заредих за 165 км 26,50 лв!!Уплаших се направо!!!Но като се прибрах и видях ,че е пренапълнена бутилката .Бях изминал 32км и стрелката беше още в червеното.Поуспокоих се ,ама цената вече ме кара да се замисля дъбоко!
Последна промяна от rokera671 на Съб 25 фев 2012 18:13, променено общо 1 път.
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Aз от 3-4 дни бойкотирам бензиностанциите и спрях да си карам колата.Времето вече се оправи и на всякъде ходя пеш .Не,че немога да си позволя да карам на 1.44 газ,но съм си казал,че докато бензина не падне под 2.50 няма да я барна тази кола ! Сам няма да постигна нищо,но ако сме повече със сигурност ще ги заболи някои хора ,както нас ни боли като плащаме 
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
stypkata написа:Aз от 3-4 дни бойкотирам бензиностанциите и спрях да си карам колата.Времето вече се оправи и на всякъде ходя пеш .Не,че немога да си позволя да карам на 1.44 газ,но съм си казал,че докато бензина не падне под 2.50 няма да я барна тази кола ! Сам няма да постигна нищо,но ако сме повече със сигурност ще ги заболи някои хора ,както нас ни боли като плащаме
+1 според мен също ако намалим потреблението на горива до минимум ще има отражение и в цените!

- mupk0
- Контакти:
StS написа:stypkata написа:Aз от 3-4 дни бойкотирам бензиностанциите и спрях да си карам колата.Времето вече се оправи и на всякъде ходя пеш .Не,че немога да си позволя да карам на 1.44 газ,но съм си казал,че докато бензина не падне под 2.50 няма да я барна тази кола ! Сам няма да постигна нищо,но ако сме повече със сигурност ще ги заболи някои хора ,както нас ни боли като плащаме
+1 според мен също ако намалим потреблението на горива до минимум ще има отражение и в цените!
Да не говорим,че е в пъти по-забавно да пътувате компания във влак между градовете.Откакто си изкарах карта за БДЖ с 2-3ма колеги си бичим с влака и айляк.Доста по-забавно е,а да не говорим и че е на над 50% по-икономично.Вярно пътуваш по-дълго,но за сметка на това си щъкаш,запознаваш се с интересни хора,адската жега е зимата и можеш и да спиш спокойно
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
stypkata написа:Aз от 3-4 дни бойкотирам бензиностанциите и спрях да си карам колата.Времето вече се оправи и на всякъде ходя пеш .Не,че немога да си позволя да карам на 1.44 газ,но съм си казал,че докато бензина не падне под 2.50 няма да я барна тази кола ! Сам няма да постигна нищо,но ако сме повече със сигурност ще ги заболи някои хора ,както нас ни боли като плащаме
Не мисли ,че и другите не са се свили!Аз също съм намалил карането ,но има неотложни неща които не могат да се свършат без автомобил.Иначе напълно подкрепям и ходя на работа с колело.
Върни се в “Автогазови уредби”