Старт спрей?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Старт спрей?

Мнениеот overthetop » Пет 24 фев 2012 9:13

здравейте,

можете ли да ми обесните как се ползва този Старт Спрей. Къде се пръска с него и ако знаете да ми препоръчате дадена марка? За джип Санта Фе 2.0 дизел `01

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Старт спрей?

Мнениеот ktamen » Пет 24 фев 2012 9:18

На опаковката на спрея си пише как се използва, но не пише, че има огромен риск да си прецакаш двигателя (както научих аз от личен опит :banghead: )
Провери защо не пали и я оправи. И забрави за спрея :!:

Потребителски аватар
al_volante
Автомобил: golf 3
Двигател: afn 1996

Мнениеот al_volante » Пет 24 фев 2012 9:30

и обикновен дезодорант става,пръска се във въздушния филтър,след като го отвориш разбира се :D но да имаш едно на ум че ама въобще не е полезно

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пет 24 фев 2012 9:44

Зависи какъв е мотора и как се прави! За дизел ти трябват двама души,единия почва да върти и тогава другия пръска,мотора пали след 1-2 секудни и пръскането се преустановява веднага! Бензиновия можеш и сам,пръскаш и въртиш и пали и няма да се прецака,с дизел ако направиш това има шанс да го развалиш.Но то така или иначе щом е стигнал до старт спрей,явно от това мотор не става,ползваш докато може и на боклука...

Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overthetop » Пет 24 фев 2012 11:20

мен ми трябва за я запаля 1-2 пъти за да стигна до сервиза :) надявам се че няма да стане проблем...

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 24 фев 2012 17:12

Човек закарай си колата на платформа във IND да ти я направят и да караш защото със тия глупости дет ги мислиш май ще ти трябва карта за целият градски транспорт.
Единственото което може да постигнеш е да съсипеш мотора със тези спрейове нищо повече. Нали знаеш приказката едно кило брашно да имаш на майстор го дай че хляб да ядеш.

п.п. нямам никаква връзка със IND но е логично след като са представители на марката да са най-добре подготвени и със най-точният софтуер и хардуер за решаване на проблемите на хюндай.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”