Помощ за Газова Уредба на Голф 1.8 моно
-
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 1.8 ABS
Помощ за Газова Уредба на Голф 1.8 моно
Ако да ме насочите към правилна газова уредба и на каква марка да е примерно бутилката да не е голяма 20-25л и да ми кажете нова да си купя или най добре 2-ра употреба да намеря и какви пари вървят газовите защото мисля тази седмица да слагам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за Газова Уредба на Голф 1.8 моно
колега не разбирам много но само да ти кажа да не си правиш експерименти при разни неопитни майсторчета
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
С тоя двигател и ако е кадърно монтирана и регулирана - няма да имаш ядове откъм поддръжка и разход. А марка: lovato, stargas, BRC, landi..... Tурските ги избягвай
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Градски,да ти дам два акъла.
1.Не си взимай втора употреба.Едно че трябва да идеш при майстор да я сложиш,и паспорт да и вземеш...ще ти седне колкото нова но без гаранция и прочие.
2.Бутилката и сондата като искаш си ги вземи марка,но за изпаритела не си струва.Моя е турски,преди 6 години струваше 50 лв.Сега реших да сменям гарнитури и клапан,отидох при майстор,то труд,то ментта гарнитури,то клапан има ама е 20 лв само бобината без буталцето и ...взех си същия направо нов за 60лв./инфлация/сложих си го сам на мястото на стария,всичко пасна и толкоз.Никакви оплаквания не съм имал,сондата ми е БРЦ,бутилката не я знам българска ли или турска,на резервната гума е.
Газовото ми беше тогава 420 лв.Предполагам няма промяна.Ако искаш хубава уредба иди при П. К.Той обаче работеше само с ловато преди,сега не знам.
1.Не си взимай втора употреба.Едно че трябва да идеш при майстор да я сложиш,и паспорт да и вземеш...ще ти седне колкото нова но без гаранция и прочие.
2.Бутилката и сондата като искаш си ги вземи марка,но за изпаритела не си струва.Моя е турски,преди 6 години струваше 50 лв.Сега реших да сменям гарнитури и клапан,отидох при майстор,то труд,то ментта гарнитури,то клапан има ама е 20 лв само бобината без буталцето и ...взех си същия направо нов за 60лв./инфлация/сложих си го сам на мястото на стария,всичко пасна и толкоз.Никакви оплаквания не съм имал,сондата ми е БРЦ,бутилката не я знам българска ли или турска,на резервната гума е.
Газовото ми беше тогава 420 лв.Предполагам няма промяна.Ако искаш хубава уредба иди при П. К.Той обаче работеше само с ловато преди,сега не знам.
Последна промяна от Iezekil на Сря 22 фев 2012 10:54, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 1.8 ABS
Благодаря колега и да те питам точно къде точно се намира 

Последна промяна от Dragomir920519 на Чет 23 фев 2012 13:12, променено общо 1 път.
- Iezekil
пиши после да видим какво става
имаш ЛС
имаш ЛС
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Здравейте колеги използвам темата на колегата, за което се извинявам предварително! Искам да попитам дали има смисъл да сменя цялата газова система Голф 3 1,8 моно АБС, защото колата не върви както трябва давам газ докрай и има едно мислене като върна газта и тръгва и къде бихте ми препоръчали да отида тъй като ми омръзна от "майстори - газаджии" всеки уж разбира взима ми парите и нищо не прави и вече се замислих дали не е по-добре да сменя направо цялата газова и да си взема нова с гаранция ходих в Княжево в големият сервиз на ул. Любляна и ми казах че нямало смисъл, но все пак реших да се посъветвам с хора който са със същият мотор. изпарителя е Ловато друго не знам, колеги Благодаря ви предварително за отговорите.
- Iezekil
отиваш на газаджия и му казваш -искам да върви и да гори.Тогава ще видиш...иначе при всички монота даже и на бензин има едно замисляне...но говорим за газ.Трябва ти още предварение и реглаж на изпаритела,като му отпуснеш първо още четвърт до половин оборот от тройника...
- M_POLO
Iezekil написа:отиваш на газаджия и му казваш -искам да върви и да гори.Тогава ще видиш...иначе при всички монота даже и на бензин има едно замисляне...но говорим за газ.Трябва ти още предварение и реглаж на изпаритела,като му отпуснеш първо още четвърт до половин оборот от тройника...
колега на безнин съм чувал че върви повече, но при мен е огромна разликата и няма никакво замисляне на бензин
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Iezekil написа:отиваш на газаджия и му казваш -искам да върви и да гори.Тогава ще видиш...иначе при всички монота даже и на бензин има едно замисляне...но говорим за газ.Трябва ти още предварение и реглаж на изпаритела,като му отпуснеш първо още четвърт до половин оборот от тройника...
Абе колега я цитирай в кои книги го пише това?????ако колата ти се замисля и ти трябва да се замислиш първо за износени писти на ТПС...и за още много други неща....
- M_POLO
колеги не искам да оцапаме темата с глупости !!!
И аз не искам да харчи а върви нормално и да не харчи щото в момента харчи около 12 градско с 10 лв минавам едвам 60 км
И аз не искам да харчи а върви нормално и да не харчи щото в момента харчи около 12 градско с 10 лв минавам едвам 60 км
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз мога да ти кажа за твойта газова,даваш 460лева за италианска газова с 18 месеца гаранция и нямаш никакви грижи,гаворим за ланди рензо
- Iezekil
а това в коя книга го пише,за нова газова и каква е разликата?
Жокер,аз не съм виждал моно дето с рязко подаване на пълна газ /на газ говорим/ да не се замисли и да не ускорява осезаемо повече при отнемането леко на газта.На загрял мотор.
Жокер,аз не съм виждал моно дето с рязко подаване на пълна газ /на газ говорим/ да не се замисли и да не ускорява осезаемо повече при отнемането леко на газта.На загрял мотор.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
M_POLO написа:колеги не искам да оцапаме темата с глупости !!!
Чакай сега..12/100 газ градско е съвсем нормален разход особено за София и то зимата...колко искаш да ти гори????
Iezekil написа:а това в коя книга го пише,за нова газова и каква е разликата?
Това не е нормално!не е тук мястото да ти изреждам причините за това!
- M_POLO
добре колеги сега с една дума не разбрах има или няма смисъл от нова ?
Върни се в “Автогазови уредби”