допълнителен индикатор как?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

допълнителен индикатор как?

Мнениеот smurf » Вто 03 окт 2006 16:43

идеята ми е да си монтирам на таблото допълнителен индикатор или може би два.в момента не мога да сложа снимки на таблото, обаче има голямо черно пространство посредата, където са стандартните индикатори но между тях има място за още три. та въпроса ми е ако сложа диод, как да си направя бленда със съответното означение, която да се осветява от диода?някой правил ли е подобно нещто?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 16:46

тва за ква кола е ве :roll:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Вто 03 окт 2006 16:58

за "power of surpise" :D леле ако знаеш колко са прави.....kia sephia 95 набор

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Вто 03 окт 2006 18:51

никой ли не знае?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 03 окт 2006 21:24

навремето карах опел и в неговото табло имаше доста празни сектори.
всъщност бяха за нещо си, но без крушки./примерно имаше за подгревателни свещи а колата беше бензин./
та в този ред на мисли като свалиш таблото може и да се окаже, че имат някакви бленди с картинки.

какво точно допълнително искаш да индикира?

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Вто 03 окт 2006 21:28

със сигурност нямат бленди, понякога на слънце под определен ъгъл се виждат всички индикатори и има 3 празни места.идеята ми е основно за подряване на огледалата да си сложа индикатор, а също и един за аудио системата понеже усилвателя се командва от отделен ключ, а не от плейъра, и понякога може да стане фал ако се забрави пуснат.....та затова се интересувам....да кажем че ще намеря начин да поставя крушка там, ама бленда?

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Нед 08 окт 2006 14:53

smurf написа:със сигурност нямат бленди, понякога на слънце под определен ъгъл се виждат всички индикатори и има 3 празни места.идеята ми е основно за подряване на огледалата да си сложа индикатор, а също и един за аудио системата понеже усилвателя се командва от отделен ключ, а не от плейъра, и понякога може да стане фал ако се забрави пуснат.....та затова се интересувам....да кажем че ще намеря начин да поставя крушка там, ама бленда?

Що не се замислиш да си пуснеш управлението през плеъра, а нека пак да си минава и през допълнителното копче - така като го спреш спираш и стъпалото, а ако искаш музика без стъпалото - спираш отделно от копчето.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Нед 08 окт 2006 15:46

понеже още нямам мп3 плейър - нормален :lol: чакам да ми донесат един....за в момента съм със цд плейър, тип уокмен.....та затова е на отелен ключ стъпалото....

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Нед 08 окт 2006 21:01

Ако првилно съм разбрал въпроса, можеби ще стане с апаратче. Рисуваш на лист негатив, снимаш, проявяваш, изрязваш и готово. Ще трябва да уцелиш размера някак.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пон 09 окт 2006 0:14

много правилно си ме разбрал.....само че....откъде да взема "лист негатив" каквото и да значи това :o

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 09 окт 2006 21:29

под негатив има предвид самата проявена лента от фотоапарата.

Потребителски аватар
teddymc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teddymc » Вто 10 окт 2006 13:38

мисля че може и по-лесно -> намираш си картинки, нагласяш размера и печаташ върху прозрачка /тия прозрачните дето се ползват за шрайб проектори, печаташ на лазерен принтер/ после изрязваш.

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Сря 11 окт 2006 9:39

smurf написа:много правилно си ме разбрал.....само че....откъде да взема "лист негатив" каквото и да значи това :o

Имах предвид, че рисуваш негативна рисунка на листа защото на филма черното става бяло и обратното освен ако не е за диапозитиви.
Ако можеш да си го принтнеш на "прозрачка" ще доста по лесно. Рисунката може да я направиш и на Word. В Insert търсиш New drawing при мен е подменю на Picture. Правиш един правоъгълник с дабъл клик близаш в Size и задаваш размера. после си рисуваш каквото искаш.

Върни се в “Направи си сам!”