Въпросът ми е дали може да поднесе заради неизправност или е комбинация от настилка, скорост, завой и т.н.
Защо поднесе колата от клипчето?
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Защо поднесе колата от клипчето?
Масло на пътя.
Клипчето е старо, преди пишеше някъде за маслото.
Клипчето е старо, преди пишеше някъде за маслото.
Шофьорът слезе и огледа гумите, според мен. И аз първо си помислих да не е гума. След като се качи и тръгна, явно не е била тя. Може би просто е изгубил сцепление. Аз не разбрах Куатро ли е или на предно. Въпреки, че тръгна задницата, което е интересно и за двата вариант на задвижване. В описанието на клипчето в Ю-туб няма ли нещо?
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Каквато и да е причината,представи се добре в овладяването на колата.И според мен е някое петно масло или износени и "опечени" гуми.
DA@KA написа:Каквато и да е причината,представи се добре в овладяването на колата.И според мен е някое петно масло или износени и "опечени" гуми.
Определено се справи, аз си мислех, че ще литне... Но колата ми се вижда свястна за опечени и/или капави гуми. Но все пак мунчовци има навсякъде. И петна масло също...
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
Ако не се лъжа, като се качи в колата каза: "Thanks for those leaks". Така че явно е масло наистина.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Заради петно масло е, бях чел в интернет специално за това клипче. Няма друга причина да поднесе така "мазно" на сух асвалт
BukTop написа:Ако не се лъжа, като се качи в колата каза: "Thanks for those leaks". Така че явно е масло наистина.
Аз нямам звук на компа. Ако го казва, е ясно.
П.П. Има още няколко варианта за лийкс, но по средата на платно се извършват трудно.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
sam_boha написа:BukTop написа:Ако не се лъжа, като се качи в колата каза: "Thanks for those leaks". Така че явно е масло наистина.
Аз нямам звук на компа. Ако го казва, е ясно.
П.П. Има още няколко варианта за лийкс, но по средата на платно се извършват трудно.
Да, определено споменава Leaks. Явно си е масло

Евала на момчето...справи се чудесно...дали пък умишлено не направи това и да е тренирано,защото си бе пуснал камерката...не вярвам да му е постоянно включена и фиксирана 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
На запад (и не само) е доста модерно да се кара с включена on board камера. И аз бях чел някъде за масло предния път когато това клипче плъзна по нета.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
То и петното се вижда, но странното е как другата кола не занесе, а тя мина през по голямата част от петното
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
момчето не се справи добре, напротив. реакциите му бяха тотално сбъркани. просто извади голям късмет
неможе да при тази скорст да правиш по 100 оборота с волана в едната посока. колата прави много силен и рязък камшик на другата страна. И така няколко пъти докато спре. Отделно и че беше със спирачка през това време.
При голяма скорост всичко става много плавно- и плавно тръгва да поднася, и много леко се борави с волана, неможе да искаш веднага да се върне в правилната позиция, с леко контриране... задържане така, и подаване на газ колата щеше да излезе много спокойно от ситуацията без тия махове.
неможе да при тази скорст да правиш по 100 оборота с волана в едната посока. колата прави много силен и рязък камшик на другата страна. И така няколко пъти докато спре. Отделно и че беше със спирачка през това време.
При голяма скорост всичко става много плавно- и плавно тръгва да поднася, и много леко се борави с волана, неможе да искаш веднага да се върне в правилната позиция, с леко контриране... задържане така, и подаване на газ колата щеше да излезе много спокойно от ситуацията без тия махове.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Поднесе яко и то с висока скорост -над 100.
Колкото до завъртането на волана-може би се уплаши от Тойотата и затова след лекото навиване .. го нави докрай и колата тръгна както се вижда.Късмет е наистина,ма то добре ,че го има тоя късмет за някой,защото за много го е нямало
Колкото до завъртането на волана-може би се уплаши от Тойотата и затова след лекото навиване .. го нави докрай и колата тръгна както се вижда.Късмет е наистина,ма то добре ,че го има тоя късмет за някой,защото за много го е нямало

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”