Отдавна не съм взимал участие във форума, за което се разкайвам. Както вече съм споделял с вас имам Пасат W8. Днес ми се появи следният проблем. От едно известно време насам съм с много слаб акомулатор , който нямаше много ток и се разхождах с кабели на предната седалка, вместо с някоя дългокрака мацка

1.Та колеги, след многобройни припалвания и опити за запалване с нисък ток ми се появиха 8 грешки на ВАГ-ком и колата изгуби сила и мощ. Започна да харчи като ЗИЛ и няма никакъв живец. Какво и стана? Имате ли идея къде е проблема?
2. Колеги - втори последен въпшрос! Снощи забелязах , че след като колата е в покой и не е карана с часове, случайно минах покрай нея и ми направи впечатление , че лампите ( осветлението ) на щофьорската врата свети! Кочетата ( бутоните ) за прозорците, огледалата , изобщо ВСИЧКО , КОЕТО ИМА ДА СВЕТИ + КОПЧЕТО ЗА ФАРОВЕТЕ. Та Ми "присветна" о ткъде е консумацията на ток, та д ами отиде "батерийката".
Колеги, благодаря ви за отделеното време, надявам се да дадете бърз и адекватен отговор с цел връщането на Пасатчето по софойските улици!
p.s. ПРОТЕСТИРАЙТЕ ЗА ГОРИВАТА!!