Как се регулират оборотите на Г2 1.6 ТД
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Как се регулират оборотите на Г2 1.6 ТД
още със запалването на двг и оборотите отиват на макс...имам чувството че ще се разхвърчат буталата
та кажете как да оправа тоя проблем ако има начин без да се сваля помпата че не ми се занимава вече...

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как се регулират оборотите на Г2 1.6 ТД
оборотите се регулират с едно винтче което опира на реиката за подаване на газ и по лошото място с намаляване на горивото постъпващо в помпата - но ти препоръчвам да не пипаш там-Jerom написа:още със запалването на двг и оборотите отиват на макс...имам чувството че ще се разхвърчат буталатата кажете как да оправа тоя проблем ако има начин без да се сваля помпата че не ми се занимава вече...
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това не знам но момчето каза че са ти натегнати пружините имало някакви дупки за закачането им но как и къде не спомена сещам се ако имаш телефона на НИКСИ или му пиши на лични доколкото знам е доста на ти с материала дизелJerom написа:Аха ама не мисля че ще мине без да се свали цялото чудо с пружините...защото оборотите са наистина неимуверно високи сигурно прави 7000(по звука който вади де
)
Re: Как се регулират оборотите на Г2 1.6 ТД
Jerom написа:още със запалването на двг и оборотите отиват на макс...имам чувството че ще се разхвърчат буталатата кажете как да оправа тоя проблем ако има начин без да се сваля помпата че не ми се занимава вече...
Помпата ти Bosch ли е или е Lucac/CAV?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така като чета работата е сериозна, и няма да стане само от въпросния регулатор, който и без това не е мног одобре да се пипа току така без много понятие. Виж тази тема Обади се на момчето, ще ти помогне и няма да ти вземе кой знае колко пари, пък със сигурност ще ти свърши качествено работа. Ето тук се намира сервиза. Успех 

Върни се в “Дизелови агрегати”