Седа си аз на около 5000 км от София.... Не мога да си карам доброто лошо Голфче.... В сесия съм..... Тъжно ми е за колето и постоянно си мисля как ще се радваме като си дойда за лятото..... Говоря с баща ми по ICQ и кво разбирам, НЯКОЙ МИ СВАЛИЛ НАДПИСА "SYNHRO" ..... Е добре питам се аз защо му е на някой тоя надпис..... Да беше свалил и "GOLF" поне нема да има нужда да се връща..... Та мисля си, преди около 5-8 години се крадяха емблеми и тн...... ма защо точно мойто СИНХРО.... Има толкова малко такива 3-ки в София, аз съм виждал точно 2 и мойта та 3, знам че и колегата
Synhro кара такова коле ама не е от София....
И пак седя и се опитвам да разбера, одрали са ми боята като са я напъвали с отверката, ок аз така или иначе ще пребоядисвам лятото.... ма не е там въпроса.... Чудясе кога ще се опави тая държава, може би ако лежа в затвор за предумишлено убийство ще схванат че колата е частна собственост и за подобни неща се ходи на съд ма не и в БГ..... Най добре ще следващия път когато ВИДЯ някой да пипа колата ми или която и да едруга кола да го лиша от способноста да контролира 4-те си крайника пълноценно....

a boi de