Върха на българската простотия.....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Върха на българската простотия.....

Мнениеот prj57 » Сря 26 яну 2005 21:16

Седа си аз на около 5000 км от София.... Не мога да си карам доброто лошо Голфче.... В сесия съм..... Тъжно ми е за колето и постоянно си мисля как ще се радваме като си дойда за лятото..... Говоря с баща ми по ICQ и кво разбирам, НЯКОЙ МИ СВАЛИЛ НАДПИСА "SYNHRO" ..... Е добре питам се аз защо му е на някой тоя надпис..... Да беше свалил и "GOLF" поне нема да има нужда да се връща..... Та мисля си, преди около 5-8 години се крадяха емблеми и тн...... ма защо точно мойто СИНХРО.... Има толкова малко такива 3-ки в София, аз съм виждал точно 2 и мойта та 3, знам че и колегата Synhro кара такова коле ама не е от София....

И пак седя и се опитвам да разбера, одрали са ми боята като са я напъвали с отверката, ок аз така или иначе ще пребоядисвам лятото.... ма не е там въпроса.... Чудясе кога ще се опави тая държава, може би ако лежа в затвор за предумишлено убийство ще схванат че колата е частна собственост и за подобни неща се ходи на съд ма не и в БГ..... Най добре ще следващия път когато ВИДЯ някой да пипа колата ми или която и да едруга кола да го лиша от способноста да контролира 4-те си крайника пълноценно.... :evil: :censored a boi de

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

емблема

Мнениеот Жоро Делчев » Сря 26 яну 2005 21:55

Миналото лято ми бяха откраднали малката емблемка vw преди надписа фолксваген отзад и то посред бял ден.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 26 яну 2005 22:41

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Сря 26 яну 2005 22:44

За съжаление нищо ново под слънцето,колега.Ами то основния форум се превърна в криминална хроника.АМАН :!: :!: :!:
Според мен трябва да се направят цивилни патрули по кварталите и БОЙ.a boi de
Дано това са последните лоши новини за теб от България
П.П Верно ли сме толкова малко?!?

barmalei
Автомобил:
Двигател:

Re: Върха на българската простотия.....

Мнениеот barmalei » Чет 27 яну 2005 3:12

Абе тея неща ги крадат пубертети разни и си ги кичат по раниците и гащите (може и пиерсинг да си правят) - не са наркоманчета :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 27 яну 2005 9:27

гадни наркомани....няма да ви разправям емблемата отзад на VW колко пъти я крадоха-станах абонат на италианеца за емблеми за 5 лв-3 броя :cry:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Чет 27 яну 2005 9:37

Преди време на Голфето ми бяха гепили чистачките ама заедно с рамената. Бяха оставили само гайките. :twisted: На всичко отгоре са решили да ми крадат и CD- то /без панела/ и разбили ключлката гадовете, но слава богу не са могли да я отворят. :x Емблемата отзад ми я гепиха и нея. Сега новата съм лепнал с течен метал, нека я отлепят. Да забиват отверки, ще я счупят. Аз няма да я имам, ама и те няма да я имат!!! :evil:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 28 яну 2005 11:04

Тази държава според мен никога няма да се оправи, защото на един определен кръг от хора, които са много богати, им е удобно да живеят така и имат изгода от това нещо. Освен това ние като народ сме си овце и доста тъпи вече, лоши сме (това от край време си е било така - "не на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле"), завистливи, и мързеливи. Аз отивам и търся работа, и като намеря, се спуквам от бачкане за некви мизерни пари, но все пак пари, а тея лигльовци идват и ми крадат емблемите, фаровете за мъгла, тасовете... няма да се оправи тая държава. Поне не в близките 3000-4000 години (ако я има до тогава, в което мнооооооого се съмнявам...)
На запад в "Скрита камера", излиза служител от банката, изпуска една торба пари, качва се нарочно бързо в колата и отпрашва, а след него хората ще се изпопребият, за да спрат колата и да му върнат парите!!!
Та то при нас да бяха само емблемите и тасовете... ех, защо не съм се родил в Америка, да съм дебел 300 кила, да имам работа за 30 000 $ гадишно и да карам нещо V-образно...

Черноглав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Черноглав » Пет 28 яну 2005 11:09

VW_FEN написа:Тази държава според мен никога няма да се оправи, защото на един определен кръг от хора, които са много богати, им е удобно да живеят така и имат изгода от това нещо. Освен това ние като народ сме си овце и доста тъпи вече, лоши сме (това от край време си е било така - "не на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле"), завистливи, и мързеливи. Аз отивам и търся работа, и като намеря, се спуквам от бачкане за некви мизерни пари, но все пак пари, а тея лигльовци идват и ми крадат емблемите, фаровете за мъгла, тасовете... няма да се оправи тая държава. Поне не в близките 3000-4000 години (ако я има до тогава, в което мнооооооого се съмнявам...)
На запад в "Скрита камера", излиза служител от банката, изпуска една торба пари, качва се нарочно бързо в колата и отпрашва, а след него хората ще се изпопребият, за да спрат колата и да му върнат парите!!!
Та то при нас да бяха само емблемите и тасовете... ех, защо не съм се родил в Америка, да съм дебел 300 кила, да имам работа за 30 000 $ гадишно и да карам нещо V-образно...

с 30 000 годишно ще си пръв мизерник.. мани недей да говориш глупости. тия там са толкова изпростели, че няма повече накъде. БГ си е екстра.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 28 яну 2005 11:40

страшна екстра е в Б-я, направо страшна, особено ако си в частния сектор и се бориш всеки ден за кинти и не знаеш дали и кога и колко най-вече

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 28 яну 2005 13:29

Черноглав, това беше образно казано. Не, че ще ми е хубаво да съм дебел, но поне да вземах една такава заплата... От работа не се плаша. И хората тук да бяха по-добри единкъм друг, щеше да е друго (ама как да стане д*ба, след като някой ако покаже признаци на доброта, другите веднага го използват, закопават и прецакват веднага!!!).
Миналата седмица имах гости от Лас Вегас - едни приятели. Отидоха там да учат и да работят. И каква е истината - адски много бачкане, но в крайна сметка много пари. И тези 30000 долара на година не са никак малко, ами са си доста добре даже. На месец се падат по 2500$. Аз като го слушах човека колко са им евтини храните, бензина, и още куп други неща, за главата се хванах... Даже него това го е шашнало. Като си дошъл, казва, "отивам в метро да напазарувам, леле, 100 лева фръкнаха само за две торби ядене - два салама, едно кило домати, краставици, хляб... и други малки неща. 100 лева според сегашния курс на долара в BG са 67 долара - в щатите с тези 67 долара ядем като разпрани цял месец... и то прилична храна, а не полуфабрикати"
Относно бензина - литър се пада към 60-70 стотинки грубо казано!!!
И всички американци са толкова спокойни, в най-големите задръствания, казва, няма кой да ти свирне с клаксон, няма кой да те напсува, всеки си кара колата бавничко, и не бърза за никъде.
Изобщо начинът им на мислене е толкова различен от нашия... може да са прости и да не са излизали дори от собствения си град (60% от американците познават родното си място от центъра на града или селото до хоризонта и толкова), но са спокойни, бачкат като луди и вземат добри пари.

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пон 31 яну 2005 19:17

VW_FEN написа:..... тези 67 долара ядем като разпрани цял месец... и то прилична храна, а не полуфабрикати"
Относно бензина - литър се пада към 60-70 стотинки грубо казано!!!
И всички американци са толкова спокойни, в най-големите задръствания, казва, няма кой да ти свирне с клаксон, няма кой да те напсува, всеки си кара колата бавничко, и не бърза за никъде.
Изобщо начинът им на мислене е толкова различен от нашия... може да са прости и да не са излизали дори от собствения си град (60% от американците познават родното си място от центъра на града или селото до хоризонта и толкова), но са спокойни, бачкат като луди и вземат добри пари.

Така е!Верно е!Имах щастието да поживея/работя малко там...даже ме канеха да остана,ама аз не!Пу да се..таковам :x

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Вто 01 фев 2005 10:29

Прави сте момчета това не е държава Затова аз и викам Лайнария или Булгаристан щото по-добре отговаря на обстановката .
Ма какво се учудваме ( по нагоре беше писано , че това е държава на богатите Не че имам нещо против тия хора , но като знам как са забогатяли повечето - айде мерси ) има хора дето си я харесват и даже я правят да бъде такава щото за тях добре . А и ние сме смрад и измет така , че нека ни е и по-лошо да стане даже .
Крадци ???- ми да те като ги хване полицията в съда само дето не им правят св...ки и да им се извиняват , че са ги притеснили.
Винетки , магистрални такси ???- ми да я колко дупки има по магистралата да се отрепат тамън 100 човека.
ДДС 20% ??? - ми да що не То по турско най-тежкия данък бил десятника ма сега нали нема вече турци имаме си мутри дато са по-зле и от еничари
Ма айде да не се отплесвам То примери много .
Бъдете здрави момчета и се радвайте на живота !

Потребителски аватар
Dic
Автомобил: Seat Leon 1M
Двигател: ARL
Контакти:

Мнениеот Dic » Вто 01 фев 2005 17:06

По този повод, да отбележа, че е възможно това да е свършено и от някои мезерници от автокъща. Поне при мен случая беше такъв за щастие бях наблизо.
Съжаления :cry:!
Впрочем надписа е SYNCRO
Изображение

Последна промяна от Dic на Вто 01 фев 2005 17:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 01 фев 2005 17:19

На мене ми свиха и трите чистачки.Бях на ул. Лидице.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”