Здравейте!
Имам проблем със скоростите от няколко месеца. Вече кутията е сменена и с чисто нов съединител Sasch. Понеже е 2-ра ръка има износен синхронизатор и без двоен амбреаж прехърква. Общо взето и тя не става. Има и 'типичното' румолене на място от първичният вал. Появи се обаче още едно стържене, което от сервиза ме убеждават че и то е кутията. Чува се доста силно и дори се усеща по самият педал на съединителя. Чува се при движение. Казаха ми че е лагер на кутията. Моите съмнения идват от това, че когато с крак притисна съединителя към мен, т.е. го издърпам допълнително от нормалното му положение нагоре, това стържене спира, а ако леко го натисна се усилва доста. И отделно самият педал се усеща странно. Възможно ли да е от жилото или нещо друго по самият съединител, въпреки, че когато е на място с натиснат амбреаж не се чуват никакви шумове???
Малко сложно го обясних, но дано някой колега ме е разбрал.
Проблем със скоростна кутия/съединител Ibiza ABU
-
ivankolev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със скоростна кутия/съединител Ibiza ABU
От това, което чета разбирам, че вече си сърбал попарата на 2-ра употреба кутия и сега остава само да се надяваш да те изкара по-дълго време.
За да ти е спокойно задели си едни 200лв и карай докато рухне сегашната скоростна кутия.
УСПЕХ!
За да ти е спокойно задели си едни 200лв и карай докато рухне сегашната скоростна кутия.
УСПЕХ!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”