Благодаря предварително.
Завеждане На Щета(И) Към Армеец
- noxan
- Автомобил:
- Двигател:
Завеждане На Щета(И) Към Армеец
Здравйте колеги
От почти година вече съм с кола и съответно си направих и пълно автокаско. Веднъж обикалях по едни селски пътища и си одрах колата и от двете страни от храсти. Знам че трябва да се обадя на телефона който имам към застраховката но какво да им кажа. Щото и да им кажа че така съм я намерил невърви много, все пак не е примерно една драскотина (да кажеш че някой минал и задрал), а са много, за радост много леки и повърхностни и от двете страни. И другото което имам луфт на предната броня с капака който от момента на снимане преди година и сега е по голям - мога ли и него да заведа (то и без това съм леко надран от едната страна на бронята, тъйче може да мине за удар на паркинг) ??? Имам право да си оставя колата в доверен техен сервиз и те да се оправят!!! Дайте ми съвет какво да направя, какво да говоря, мога ли и двете щети да заява и т.н.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- noxan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Завеждане На Щета(И) Към Армеец
Малко помощ ?!?!?!
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Ако имаш малко връзки ще стане работата 

- noxan
- Автомобил:
- Двигател:
То къде да имам връзки. Трябва в доверения им сервиз да ги познавам. Те да си оправят всичко пък да си преценяват какво да пишат за пред Армеец.Ма аз не ги познавам тъйче отпада тоз варянт!!!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
1 не казвай че ти си виновен
2 измисли си правдоподобна история пример пример през нощта тъмен паркинг пред някой блок някой ти я е издрал
2 измисли си правдоподобна история пример пример през нощта тъмен паркинг пред някой блок някой ти я е издрал
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tdi fen написа:1 не казвай че ти си виновен
3.Прочети си в полицата и договора какво пише, на застрахователна стойност под 7000 лв. Армеец май плащаше само по експертна оценка, а на втора щета обикновено (справедливо според мен)започват въртелите...
4.НЕДЕЙ ДА ПИТАШ ПО ФОРУМИТЕ ...за бога....служителите на Армеец също четат тук
, колата на аватара остава да е твоята 
- noxan
- Автомобил:
- Двигател:
icoico написа:tdi fen написа:1 не казвай че ти си виновен
3.Прочети си в полицата и договора какво пише, на застрахователна стойност под 7000 лв. Армеец май плащаше само по експертна оценка, а на втора щета обикновено (справедливо според мен)започват въртелите...
4.НЕДЕЙ ДА ПИТАШ ПО ФОРУМИТЕ ...за бога....служителите на Армеец също четат тук![]()
, колата на аватара остава да е твоята
Xaaxaa не е същата кола
-
владислав
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Доверен сервиз, за да ползваш трябва да имаш възлагателно писмо, а то се взема след завеждане на щета.
Ползването на доверен сервиз зависи от условията на сключване на полицата, а може и да си доплатиш.
Аз съм застрахован на друго място, условията са такива на Аремец не вярвам да има голяма разлика, няма екип който да идва на място, а и не правят проблем за щети на паркинг, ама застраховайте в мутренски компании.
Ползването на доверен сервиз зависи от условията на сключване на полицата, а може и да си доплатиш.
Аз съм застрахован на друго място, условията са такива на Аремец не вярвам да има голяма разлика, няма екип който да идва на място, а и не правят проблем за щети на паркинг, ама застраховайте в мутренски компании.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”