Помагайте голфа прекъсва нещо...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
Прекъсването може да е от частично запушване на инжекторите(Дюзите).Може да ги провериш като ги извадиш от колектора и ги сложиш в буркани(всяка в отделен буркан).След което махни големия маркуч над въздушния филтър за да достигнеш до клапата която управлява плунжера на разпределителя за горивото.извади куплунга от регулатора за налягането(намира се на блока където се монтира бензиновата помпа на карбураторните двигатели) и подай + с едно кабелче.Като заработи помпата надигни клапата до край за една минута (с работеща помпа).След това сравни количеството гориво в четирите буркана.Ако има разлика е от дюзите.
Може да прекъсва и от заяждане на клапата управляваща плунжера на разпеделителя.Самият плунжер може да е замърсен.
Най често е от частично запушване на дюзите
Поздрави и успех
Ако искаш мога да и хвърля едно оченце
Моя мизерник ги правеше същите номера.

Може да прекъсва и от заяждане на клапата управляваща плунжера на разпеделителя.Самият плунжер може да е замърсен.
Най често е от частично запушване на дюзите

Поздрави и успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
vit_autosofia написа:Прекъсването може да е от частично запушване на инжекторите(Дюзите).Може да ги провериш като ги извадиш от колектора и ги сложиш в буркани(всяка в отделен буркан).След което махни големия маркуч над въздушния филтър за да достигнеш до клапата която управлява плунжера на разпределителя за горивото.извади куплунга от регулатора за налягането(намира се на блока където се монтира бензиновата помпа на карбураторните двигатели) и подай + с едно кабелче.Като заработи помпата надигни клапата до край за една минута (с работеща помпа).След това сравни количеството гориво в четирите буркана.Ако има разлика е от дюзите.
Най често е от частично запушване на дюзите![]()
Поздрави и успех
можеш ли да ми покажеш каде точно на снимката се намира помпата , бих те викнал да и теглиш едно оче но точно в момента съм много закъсал с парите покрай тоя оптичен тунинг ....

- vit_autosofia
- Контакти:
barz_i_iarosten написа:vit_autosofia написа:Прекъсването може да е от частично запушване на инжекторите(Дюзите).Може да ги провериш като ги извадиш от колектора и ги сложиш в буркани(всяка в отделен буркан).След което махни големия маркуч над въздушния филтър за да достигнеш до клапата която управлява плунжера на разпределителя за горивото.извади куплунга от регулатора за налягането(намира се на блока където се монтира бензиновата помпа на карбураторните двигатели) и подай + с едно кабелче.Като заработи помпата надигни клапата до край за една минута (с работеща помпа).След това сравни количеството гориво в четирите буркана.Ако има разлика е от дюзите.
Най често е от частично запушване на дюзите![]()
Поздрави и успех
можеш ли да ми покажеш каде точно на снимката се намира помпата , бих те викнал да и теглиш едно оче но точно в момента съм много закъсал с парите покрай тоя оптичен тунинг ....
Бензиновата помпа ти се намира отдоло до бензиновия филтър.За да я дадеш на късо да заработи на снимката между щеката и делкото има един клапан с два тръбопровода които отиват в дозатора на горивото.има и един куплунг.на този куплунг на едно от двете крачета като подадеш + и помпата заработва
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бензиновата помпа ти се намира отдоло до бензиновия филтър.За да я дадеш на късо да заработи на снимката между щеката и делкото има един клапан с два тръбопровода които отиват в дозатора на горивото.има и един куплунг.на този куплунг на едно от двете крачета като подадеш + и помпата заработва
от този клапан да не махам трабопроводите нали само му подавам + след като съм извадил дюзите и съм ги поставил в боркани нали ? и ако са запушени как да процедирам ?
- vit_autosofia
- Контакти:
barz_i_iarosten написа:Бензиновата помпа ти се намира отдоло до бензиновия филтър.За да я дадеш на късо да заработи на снимката между щеката и делкото има един клапан с два тръбопровода които отиват в дозатора на горивото.има и един куплунг.на този куплунг на едно от двете крачета като подадеш + и помпата заработва
от този клапан да не махам трабопроводите нали само му подавам + след като съм извадил дюзите и съм ги поставил в боркани нали ? и ако са запушени как да процедирам ?
Не тръбопроводите не ги пипай.само куплубга вадиш от клапана и на едно от двете подаваш +.Като заработи помпата надигни въздушната клапа за да отвори плунжера и дюзите да почнат да пръскат.
Ако има разлика на горивото в бурканчетата ще се наложи да сменяш дюзи.Аз ги сменях точно преди три дена всичките.Едвам ги намерих при положение че се занимавам с авто части

Последна промяна от vit_autosofia на Нед 08 окт 2006 16:00, променено общо 1 път.
- vit_autosofia
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”