Търси се морга за бусове Мерцедес
-
- Автомобил:
- Двигател:
Търси се морга за бусове Мерцедес
И по точно се търси цилиндрова глава за Мерцедес бус 310 2.9 5 цилиндъра чист дизел.
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търси се морга за бусове Мерцедес
колега, ето телефони на една морга от Хасково, занимаваща се основно с мерцедеси коли и всякакви бусове, също предимно мерцедес - 0898 60 31 27, 0895 62 42 41
п.п. аз съм пазарувал оттам и съм доволен, относно цените, чувал съм коментари, че било малко скъпо, но пък имат всичко...
п.п.п. сещам се и за една морга в едно село между Велико Търново и Горна Оряховица, в едно село, но съм загубил телефоните...
п.п. аз съм пазарувал оттам и съм доволен, относно цените, чувал съм коментари, че било малко скъпо, но пък имат всичко...
п.п.п. сещам се и за една морга в едно село между Велико Търново и Горна Оряховица, в едно село, но съм загубил телефоните...
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също имам интерес към такава морга, за подобен модел бус - 210, бензин.
Миро, ако излезе нещо и дадат линк с част примерно, бих разгледал, ако е възможно.
Миро, ако излезе нещо и дадат линк с част примерно, бих разгледал, ако е възможно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много! Ще звъннем днес. Ако някой знае други - казвайте - "колкото повече - толкова повече"! 

- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Има и една в Перник.Ама те съветвам да не припарваш там,че ще те прецакат.Търси по Карлово.Там е най-големия пазар за бусове Мерцедес
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”