Стопчета,фарчета,фолио и разни други глупости без които не може един млад ТУНИНГАТОР

След това 2ката беше заменена с 3ка 1.9TDI GT 1Z,набор 96

Фарчета,фолио,стопове Хелла и т.н. и т.н
Но нека пристъпим към съществената част. 3ката беше заменена с 4ка 1.9TDI HighLine,пръкнала се на този жесток свят на 23.10.2000г. ,116к.с. с код на мотора AJM.Цвят - Черен металик с код на бояте - LC9Z Blak magic.Накратко казано - една добре поддържана количка с пълна сервизна история.Като оборудване колата има : ЛДЖ 16' (оригиналната) BBS Montreal II ,климатроник,касетофон с ченджър за 8 диска,ел.стъкла,ел.огледала с подгряване,ASR и още куп други глупости. Та нека малко да оставя снимките да поговорят

Започна се с веждички на фаровете:

Ремап със софтуер от BREZEL,малко бъзикане с изпускателната система,но уви сега всичко си е по старому,единствено катализатора липсва,ЕГР-а го беше хванала липсата,но поради липсата му започна много да тресе при гасене и не го изтраях дълго.
Фолио на задните стъкла :

Като в последствие това на задното стъкло почна да ми лази по нервите с някои дребни забележки и до 1 седмица ще бъде направено от професионалист

Точно преди рождения ми ден(ноември месец) един циганин ме удари и от там последва цялостно боядисване
с боя наситена с най-различни перли и резултата беше - УАУ!

(Оня лалугер дето се подава отзад не го имайте впредвид

Последва монтиране на ДРЛ от колегата L&R.Малко разкрасяване на старите очукани джантета с "Custom" боичка,отново с перли(същите като тези на колата),като отново резултата беше повече от добър според мен :

Ето ги и на колата,вече окомплектовани с 4бр. гуми Michelin Dot **11 205/55/16

Една бърза снимка с телефона след една пиш пауза

Естествено и малко циганиийки

Нещо започна да ме гризе отвътре..нещо му липсваше на интериора.Та ето и какво беше измислено по въпроса:

Ествествено нещо,без което не може,а именно стикерче на клуба :

(Тези дни един приятел ще ми докара още няколко,че поне да си я накича

След това малко изчистване на задния капак от ненужните букви и едно цялостно полиране по случай първа пролет

И скоро може да се сдобие с едни джантета от оня звяр отзад

Естествено трябваше нещо и да ми свири на главата

, УЖ 1x300w и 2х150w ама това сиг на 20V,не на 14

Скоро ще се слагат полиуретанови тампони на цялата предници,а за по-нататък има и други изненади,но всичко с времето си!